Digital Marketing

Digitale expertise op maat van jouw bedrijf

Digitale marketing wordt technischer en complexer. De benodigde expertise wordt steeds breder en dieper terwijl de impact op jouw resultaten en bottom line steeds groter wordt. Tegelijk zijn je middelen beperkt en is de concurrentie meedogenloos.
Een resultaat gedreven (digital) marketing team met de juiste skills en voldoende capaciteit is onmisbaar.

Hybrid Agency Team

Services die we aanbieden

Hoe kunnen we jouw online rendement optimaliseren?

Digitale strategie én executie op maat van jouw doelstellingen, steeds met focus op resultaat.

Performance Audit

Laat je strategie, touchpoints, kanaalkeuze, budgetallocatie, setup van accounts en campagnes, team-setup, tool-stack… auditeren en ontdek hoe je jouw ROI vanaf morgen kan verbeteren.

Performance Marketing

Versterk uw bedrijfsresultaten door voortdurend uw verkeer en conversies te optimaliseren via SEA, SEO, Social Advertising, CRO, E-mail & Marketing-Automation, Display Advertising, Video Advertising en Retargeting.

Data & Visualisatie

Creëer een meetbaar en transparant kompas waarbij je jouw business holistisch kan sturen op ROI, ROAS, POAS, ROAH… over de verschillende kanalen heen.

Onze ambitie

Online Marketing as a Service: onze unieke TaaS-aanpak

We werken volgens een zelf-ontwikkelde ‘Team-as-a-Service’ methode. De oplossing van jouw online marketing challenge ligt namelijk niet bij het individu maar bij een team van online talenten.

TaaS staat dus tegelijkertijd voor ‘Talent-as-a-Service’. Een team van online marketeers; ieder met eigen specifieke kennis en diepte expertise. Als team allesomvattend.

Dat houdt in dat we steevast de juiste mensen aan jouw digitale projecten kunnen koppelen. Deze agile aanpak zorgt ervoor dat we onze strategie en executie voortdurend bijsturen op basis van inzichten en data. We passen het team aan conform de nodige skills en expertises en vullen de voorziene uren steeds in in functie van maximaal resultaat en rendement.

Flexibiliteit zit dan ook ingebakken in onze experts, Digital Natives met een sterke drive en een honger naar resultaat.

Ze worden aangestuurd door onze ervaren professionals en ontwikkelen zichzelf voortdurend als professional in onze eigen Hybrid Academy.

Onze werkwijze

Wij zijn voor onze klanten een waardevolle toevoeging op hun online marketingteam, extra capaciteit, een strategische sparringspartner, een digitale mentor, … You name it, we’ve got it.

Hybrid Agency Team
 • Audit

  We starten steeds met een uitgebreide analyse van jouw huidige situatie. ‘As is’ vs ‘as should’. Een risicoloze kennismaking met concrete output.

 • Plan op maat

  We werken een plan van aanpak op maat uit. Quick wins tot lange termijn, volledig gecreëerd op basis van jouw doelstellingen en noden.

 • Team op maat

  Een team op maat gaat aan de slag met een maandelijks pakket van werkuren, in lijn met je budgettaire mogelijkheden en doelen.

 • Continue optimalisatie

  Dankzij een realtime dashboard, periodieke overlegmomenten en collaboratie sessies ben je ten allen tijde op de hoogte van activiteit en resultaat.

 • Schalen

  We schalen op waar mogelijk, steeds in functie van resultaat en rendement.

What’s in it for you?

Welke voordelen biedt onze TaaS-aanpak voor jouw bedrijf?

De uitbouw van een team met de juiste vaardigheden en expertise is niet vanzelfsprekend. Dit is waar wij onze rol zien; het Performance agency als HR-partner en incubator via TaaS.

Maximale Flexibiliteit

We hebben de skills en teamleden om flexibel in te spelen op jouw evoluerende noden. Een hybride oplossing die inplugt op jouw team en ecosysteem.

Agile

De capaciteit en skills zijn verzekerd. Zo kan je snel schakelen op basis van data en steeds in functie van resultaat.

Revenue driven

Permanente, datadriven bijsturing in functie van €. Performance marketing as it should be!

Het juiste talent

Digital natives met sterke flexibiliteit & steile groeimarge.

ROI is key

We leggen steeds opnieuw de puzzel. Over de verschillende domeinen en budgetten heen. ROI is ons kompas.

1 + 1 = 3

Aanvulling van je interne team op alle vlakken.. Versterk wat je al in huis hebt. Steeds in alle openheid en transparantie. Werken als echte partners!

Meetbare groei als resultaat van een 1+1=3 partnership!

Ontdek onze werkwijze om je marketing en HR budget maximaal te laten renderen!

Een aanpak die de skills van uw intern team omringen met hun ontbrekende skills door experten. Om samen op een efficiënte manier groei te realiseren.

Een aanpak dat geënt is op meer dan 12 jaar ervaring en resulteerde in meer dan 150 succesvolle projecten… and counting.

29 FTE op 4 jaar

54 TaaS klanten op 4 jaar

15% groei per jaar

2300 service uren per maand

Hybrid Agency Team

Portfolio

Onze cases

Een greep uit wat dagelijks voor onze klanten betekenen en hoe wij bijdragen aan hun succesverhalen.

Leadgeneratie - Engels
Leadgeneratie – Engels

Engels begin 2020 voor Hybrid als nieuwe partner voor Leadgeneration en dit met duidelijke ambities: een overall groei realiseren van +20%.

Meer weten

Boek een vrijblijvende call

Benieuwd naar wat TaaS voor jouw groei kan betekenen?