E-commerce en webshops

Verhoog het (internationale) succes van je producten dankzij een doeltreffende webshop

E-commerce uitbouwen tot een volwaardige inkomstenstroom binnen je onderneming? Dan heb je een kwalitatieve en doeltreffende webshop nodig. Ontdek hoe wij Shopify, WooCommerce en Shopware inschakelen om dit te realiseren.

Hybrid Agency Team

Onze partners

Het juiste e-commerce platform

De juiste technologie is van cruciaal belang om je webshop (verder) uit te bouwen. Daarom gebruiken we verschillende technologieën en kijken we verder dan één platform.

Shopify

Je (beperkte) aanbod snel online verkopen? Dan is Shopify Basic de way to go! Shopify vergemakkelijkt online verkopen, order management en klantenbeheer. Daarbovenop kan je je Shopify-webshop makkelijk schalen dankzij de talloze integraties en apps.

Woocommerce

Heb je eerder nood aan een custom architectuur? Of wil je veel content en producten naar buiten brengen? Dan is Woocommerce de beste keuze. Met deze populaire e-commerce-plugin maken we van jouw WordPress-website een succesvolle webshop op maat.

Shopware

Heb je een uitgebreid gamma, een complex bestelproces, verschillende leveringsopties of veel interne systemen? Dan geeft Shopware je de volledige vrijheid. Shopware is een schaalbare, aanpasbare en robuuste oplossing voor e-commerce succes.

Ambitieuze e-commerce professionals

Succesvolle webshops en ervaringen voor jouw klanten

Hoe we dat doen? Simpel: we gebruiken tools en creëren designs die bijdragen aan de customer journey. Zo trekken we je offline succesverhaal door naar jouw webshop.

Webshop design

Een bestaande template of toch liever een design op maat? Onze designers gidsen je doorheen de verschillende mogelijkheden.

Thema ontwikkeling

Jouw webshop moet altijd en overal beschikbaar zijn, dus ook op ieder toestel. Daarom creëren we uitsluitend responsieve designs.

Integraties

We leggen connecties die je e-commerce business efficiënter laten verlopen en jouw webshop onderscheiden van je concurrenten.

Set-up en migratie

Onze developers bouwen je webshop van A tot Z. Ze maken je account aan, creëren pagina’s, importeren producten en configureren betalings- en verzendmogelijkheden.

Plugins & packages

Tijd om je webshop te schalen of uit te breiden? Dan creëren onze developers de nodige integraties met API’s of andere packages van derden.

Onderhoud en support

Staat je webshop live? Dan moet je regelmatig nieuwe updates en aanpassingen doorvoeren. Gelukkig kan je hiervoor nog steeds rekenen op de experts van Hybrid.

Van idee naar renderende webshop

Je webshop bouwen of boosten met Hybrid? Dan ben je niet de eerste. De afgelopen jaren bouwden we aan een doorgedreven proces om succesvolle webshops, websites en applicaties te lanceren.

Hybrid Agency Team
 • Analyse

  Tijdens de intake bepalen we de KPI’s van jouw webshop. Daarna vertalen onze experts deze naar een technisch en functioneel geheel.

 • UX design

  We onderzoeken welke flows, teksten, foto’s en video’s nodig zijn om de bezoekers van jouw e-commerce om te vormen tot terugkerende klanten.

 • UI design

  Een webshop op maat of een bestaand thema tweaken? We wegen de pro’s en cons af, en bepalen het meest geschikte design voor jouw situatie.

 • Development

  Onze developers beginnen aan de ontwikkeling van jouw webshop. Ze leggen meteen ook de nodige integraties met je CRM, boekhoudpakket of marketingplatform.

 • Online marketing

  Onze marketeers zorgen voor de SEO-tweaks en URL-mapping. Ze bouwen ook een dashboard in Data Studio, zodat je de gezondheid van je webshop kan opvolgen.

 • Testing

  Ready? Set? Eerst nog even een interne kwaliteitscontrole. We bekijken de verschillende producten, lossen bugs op en optimaliseren de laadtijd van je webshop.

 • Go-Live

  Dan is het Go! We verplaatsen de webshop naar jouw hosting. Heb je nog geen hostingpakket? Dan verwijzen we je door naar onze partner Combell.

 • Support, onderhoud en doorontwikkeling

  We voorzien een standaard garantieperiode van 1 maand. Wil je dat wij support en onderhoud van je webshop voor onze rekening nemen? Dan kan je kiezen voor één van onze SLA’s.

Hybrid Agency Team

Zo bouwen we een succesvolle webshop

Het spreekt voor zich dat jouw webshop er goed moet uitzien en functioneel moet kloppen. Toch gaan we nog een stapje verder. We bouwen een e-commerce die bijdraagt aan de doelstellingen en de groei van je onderneming.

Hoe we dat doen? Dat vertellen we hier!

Blog

Inzichten van onze experts

Tips, tricks, do’s en don’ts voor je webshop? Ontdek de inzichten van onze e-commerce experts.