Datavisualisatie & Analyse

In één oogopslag weten hoe jouw budget rendeert.

Online marketing is gefocust op groei en resultaat. En deze resultaten wil jij voor jouw bedrijf natuurlijk zwart op wit kunnen bekijken. Btw niet enkel het resultaat, ook de weg ernaartoe…

Hybrid Agency Team

Services die we aanbieden

Meten is weten

Online marketing is gefocust op groei en resultaat. En deze resultaten wil jij voor jouw bedrijf natuurlijk zwart op wit kunnen bekijken. Btw niet enkel het resultaat, ook de weg ernaartoe…

Daarom is Data het fundament voor een succesvolle online marketingstrategie. Om impact te hebben op de resultaten van de toekomst moet je eerst de resultaten van het verleden kunnen interpreteren. Meten is weten. Weten doet bijsturen. Bijsturen resulteert in groei. En groei…daar doen we het voor!

Tracking

Meten = weten… maar je kan dit eigenlijk evengoed omdraaien: weten = meten. Om vinger aan de juiste pols te houden is het cruciaal om op voorhand na te denken welke KPI’s je wil monitoren en daarop je meten af te stemmen. Dit meten of tracken gebeurt via de implementatie van web-analytics tools en vereist het nodige inzicht en expertise. En dat hebben wij!

Datavisualisatie

Laat je vergaarde data voor jou werken. Met een dashboard op maat van jouw doelstellingen en KPI’s ben jij steeds realtime op de hoogte van de resultaten en de weg er naar toe. We gebruiken Google Data Studio om geaggregeerde visualisaties op te zetten met de data die voor jou van belang zijn. High level of complex, we visualiseren op maat.

Analyse

Je meet de juiste dingen en visualiseert alles in een real-time dashboard, nu volgt het belangrijkste: interpretatie van die data! Waar zijn er verbeterpunten, wat zijn de oorzaken en oplossingen van mogelijke issues, welke operationele en strategische conclusies kunnen we trekken? Hoe sturen we bij? Hybrid constateert, adviseert en executeert.

Hybrid Agency Team

Hybrid is dé partner voor je volgende digitale uitdaging!

Hybrid zorgt voor een hybride oplossing die inplugt op jouw ecosysteem. Het maakt niet uit of je met in-house marketeers, freelancers of andere partijen werkt. Wij zetten aanvullend de juiste skills in, omdat we ervan overtuigd zijn dat 1+1 daadwerkelijk 3 is.