Vraag je performance audit aan

Challenge jouw Marketing & HR Budget allocatie

Je rendement onder controle houden is vandaag meer dan ooit belangrijk.

Laat jouw huidige digitale marketing en performance grondig doorlichten en ontdek

 • of je huidig budget 100% rendeert
 • of je opportuniteiten en potentiële omzet mist
 • welke quick wins morgen al een verschil betekenen
 • wat jouw digitale roadmap naar structureel en stabiele omzet is
 • welke business case realistisch is
 • of je marketing organisatie klaar is voor duurzaam resultaat
Hybrid Agency Team

Performance audit

Maak van de realiteit een opportuniteit en vraag nu je audit aan.

Wat mag je verwachten?

De afgelopen jaren mochten we meer dan 150+ SME’s en Corporates in de diepte auditeren.

We zijn dus prima geplaatst om je huidige aanpak objectief in kaart te brengen, te benchmarken en te challengen op volgende domeinen:

 • revenue-driven strategie
 • touchpoints
 • kanaalkeuze
 • budgetallocatie
 • setup en onderhoud van accounts en campagnes
 • team-setup
 • tool-stack

 

Als output mag je concrete aanbevelingen verwachten over hoe je jouw ROI vanaf morgen en op lange termijn duurzaam kan verbeteren.

Met deze actiepunten kan je vervolgens zelf aan de slag of we gaan samen voor een 1+1 = 3.

Door ervaren professionals

Uitgevoerd en toegelicht door gecertificeerde vakmensen die dagdagelijks online rendement maximaliseren voor SME’s en Corporates. Ervaren in Ecommere, Omnichannel en Leadgeneration.

Realistische kijk

We nemen jouw huidige aanpak onder de loep alsof het over ons eigen bedrijf gaat. Verwacht van ons eerlijke feedback, goed of minder goed…

Meteen rendement verbeteren

Op basis van onze analyse adviseren we je tastbare quick wins die onmiddellijk een rendementsverschil zullen betekenen. Deze analyse wordt zo een risicoloze investering.

ROI op lange termijn

Hanteer je de juiste strategie? Zijn je tools en campagnes correct opgezet en geoptimaliseerd? Maakt jouw organisatie en team duurzaam succes mogelijk? We bezorgen je een concreet actieplan die je ROI op lange termijn verbetert.

 • Intake en toegang tot tools en data

  We starten steeds met een intake waarbij jullie doelstellingen en huidige aanpak in kaart wordt gebracht. Tevens worden de nodige toegangen tot de verschillende relevante tools en platformen in alle discretie aan Hybrid verleend zodat we in de data kunnen duiken. Na het uitvoeren van de audit wordt ons deze toegang opnieuw ontzegd.

 • Audit

  We voeren vervolgens de audit uit op alle relevante, digitale performance kanalen, met een focus op Tracking & Analytics, Paid advertising, SEO; ook content, e-mail, social en conversie (UX/UI) komt waar relevant aan bod.

 • Presentatie en rapport

  Na afloop van de audit ontvangt u van ons een uitgebreid rapport met concrete aanbevelingen op vlak van strategie, organisatie en executie en strategie. We lijsten bovendien alle quick wins op die je de mogelijkheid bieden om meteen een beter rendement uit je online inspanningen te halen. Vanzelfsprekend lichten we de resultaten en aanbevelingen graag persoonlijk toe.

 • Next steps ?

  Jouw team of huidige partners kunnen meteen aan de slag met de inzichten – uiteraard kan je ons de vraag stellen om te helpen 😉

Testimonials

Zij kozen reeds voor een hoger online rendement

Hoeveel kost deze audit?

Voor deze diepgaande analyse, op maat audit document en presentatie starten we vanaf € 5000 ex btw*

Het exacte tarief wordt bepaald door het aantal talen / landen waarin jullie actief zijn en de verschillende kanalen die jullie actief inzetten.

 

* subsidie via KMO-Portefeuille mogelijk

* Indien de audit geen tastbare actiepunten voor een hoger online rendement oplevert, nemen wij de kosten integraal op ons. En ontvang je bovendien welgemeende complimenten 😉 You can only win.

Tot maximaal 30% terugbetaling via de KMO-Portefeuille

Hybrid is geregistreerd dienstverlener voor de pijler “advies” in het kader van de KMO-portefeuille. Je vindt ons terug onder registratienummer DV.A213624.

Concreet ontvang je als KMO tot 30% terugbetaling voor deze Performance Audit.

In combinatie met onze ‘No Performance’ garantie maakt het onze Performance Audit nu al tot jouw beste investering van dit jaar … ROI verzekerd.

Voor meer info, check onze KMO-Portefeuille pagina.

Hybrid Agency Team
KMO-portefeuille

Boek vrijblijvend een call

Meer informatie over onze performance audit?