KMO portefeuille voor online marketing advies

Tot 30% terugbetaling via de KMO-Portefeuille voor advies

Hybrid is geregistreerd dienstverlener voor de pijler “advies” in het kader van de KMO-portefeuille. Je vindt ons terug onder registratienummer DV.A213624.

Dit betekent dat KMO’s voor advies omtrent online marketing en digitale strategie aanspraak kunnen maken tot 30% terugbetaling op de kosten voor deze diensten.

Concreet: je maakt de verstandige beslissing om je online rendement of potentieel te checken en bent bereid om hiervoor 1920 € (ex btw) te investeren in een Digitale Performance Audit.
Voldoe je vervolgens aan de voorwaarden dan wordt tot 576€ ex btw van jouw investering betaald door de KMO-Portefeuille.

Komt jouw onderneming in aanmerking voor deze subsidie?

Voldoet jouw bedrijf aan volgende 5 voorwaarden dan kan ook jij gebruik maken van de kmo-portefeuille:

Hoe vraag je vervolgens de subsidie aan?

1

Je ondertekent de overeenkomst voor het verlenen van het advies via de Performance Audit.

2

Binnen 14 kalenderdagen vraag je de subsidie aan via deze website.

3

Vervolgens betaal je binnen 30 kalenderdagenje eigen bijdrage op de kmo-portefeuille rekening van onze financiële partner Sodexo.

4

Na tijdige en correcte storting op de rekening van Sodexo, maakt ook de Vlaamse overheid de subsidie over naar deze rekening. Je ontvangt hiervan een melding per e-mail. Opgelet, deze totaalsom wordt dan nog niet betaald aan Hybrid!

5

De moment suprême : je ontvangt het advies tijdens een presentatie. Je krijgt dit advies vanzelfsprekend ook nog schriftelijk en digitaal.

6

Je ontvangt de factuur van Hybrid en betaalt online via de kmo-portefeuille.

Voor meer info verwijzen we je graag door naar https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille, de website van het Vlaams Agentschap voor Ondernemen en Innoveren.

Wil je deze subsidie gebruiken voor advies voor jouw digitale plannen of heb je nog vragen, neem dan contact op via ons contactformulier of plan een korte call in.