Trafiek & conversie

Niet enkel het juiste doelpubliek aantrekken maar ze daarna ook overtuigen!

Strategisch onderbouwd zetten we de meest effectieve digitale methodes en tools in om jouw ideale doelpubliek te verleiden en naar je website of applicatie te leiden. Vervolgens richten we onze raketten op het converteren van deze bezoekers naar leads en klanten.

Hybrid Agency Team

Services die we aanbieden

Efficiënt inzetten van volgende kanalen…

… zodat jij het maximum haalt uit jouw online budget, dat is waar wij dagelijks naar streven.
Het behalen van jouw doelstellingen en het realiseren van groei, dat is waar wij voor gaan!

Paid advertising

Gerichte advertenties tonen wanneer consumenten op zoek zijn naar bedrijven zoals dat van jou, dat is dé kracht van paid advertising. Google, Bing, Facebook etc… Het is de snelste manier vandaag om mensen te bereiken. Verfijnde targeting, meetbare resultaten en onmetelijke controle en tegelijkertijd flexibiliteit. En bovendien interessant voor elk budget!

Email & Marketing Automation

Op het juiste moment, aan de juiste persoon de juiste info bieden om een relevante actie te triggeren. In de vorm van een periodieke nieuwsbrief of een uitgediepte marketing automation flow… email blijft het marketingkanaal met globaal de hoogste ROI. Wist je trouwens dat +60% van je mails eerst mobiel wordt geopend?

Conversie Optimalisatie

Naast het aantrekken van nieuwe relevante bezoekers moeten we minstens evenveel aandacht schenken aan het bijsturen in functie van de bezoekers die er al zijn. Gerichte optimalisaties maken een verschil in het aantal leads, het volume van verkoop en de algemene tevredenheid van je bezoekers.

SEO

Bovenaan verschijnen in de zoekresultaten zorgt voor een grotere zichtbaarheid bij je potentiële bezoekers en klanten, wat resulteert in meer groei. Bovendien hoef je voor organische bezoekers niet extra te betalen, mooi meegenomen. Geen push-the-button oplossing maar een lange termijn investering voor je bedrijf… en één waar we je graag bij ondersteunen.

Social

Social Media zijn nog nooit zo populair geweest. Met sterke content, de juiste advertenties en een spot-on community management zorgen we ervoor dat jij er bovenuit steekt. Aan de voorkant lekker spontaan en dynamisch, achter de schermen strategisch onderbouwd en gestructureerd. Social als katalysator voor jouw doelstellingen.

Content

De juiste boodschap op het juiste moment, via het juiste kanaal aan de juiste persoon. Content is duidelijk meer dan tekst. We starten met een strategie en gaan van daaruit in executie. Over persona’s en customer journeys tot blog, video of facebook post. Oneindig veel mogelijkheden waarin we je graag begeleiden.

Hybrid Agency Team

Hybrid is dé partner voor je volgende digitale uitdaging!

Hybrid zorgt voor een hybride oplossing die inplugt op jouw ecosysteem. Het maakt niet uit of je met in-house marketeers, freelancers of andere partijen werkt. Wij zetten aanvullend de juiste skills in, omdat we ervan overtuigd zijn dat 1+1 daadwerkelijk 3 is.