Email & Marketing automation

E-mail blijft het marketingkanaal bij uitstek!

De relatief lage kosten en de meetbaarheid maken het een efficiënt marketingkanaal. Andere redenen om te blijven kiezen voor e-mail marketing lees je hieronder!

Hybrid Agency Team

Op het juiste moment, aan de juiste persoon de juiste info bieden om een relevante actie te triggeren.

E-mail marketing wordt vaak onderschat of afgeschreven omdat het voor velen een verouderd kanaal is. Niets is minder waar, e-mail marketing is springlevend!

E-mail blijft het marketingkanaal bij uitstek met globaal de hoogste Return On Investment (ROI). De relatief lage kosten en de meetbaarheid maken het een efficiënt marketingkanaal. Andere redenen om te blijven kiezen voor e-mail marketing lees je hier.

E-mails die geopend en gelezen worden, dat is waar het allemaal om draait. Hiervoor moeten we de aandacht trekken door relevante info te bieden waar klanten echt naar opzoek zijn. Dit kan in de vorm van een eenvoudige nieuwsbrief maar we kunnen ook een stapje verder gaan met marketing automation.

Hybrid Agency Team

Hoe we jou helpen met E-mail marketing

Wil je ook starten met e-mail marketing of je huidige e-mail marketing strategie verder uitbouwen of verbeteren?
Zo kunnen wij jou helpen bij de verschillende aspecten van e-mail marketing:

Periodieke en transactionele e-mails

We helpen je bij het versturen van periodieke en transactionele e-mails. We stellen e-mails op die zowel voor meer engagement als meer verkopen zorgen binnen de doelgroep. Dit met de nodige aandacht voor mobiele leesbaarheid. Veel e-mails worden immers op de smartphone gelezen, dus zorgen we ervoor dat elke e-mail ook mobiel optimaal te lezen is.

E-mail automation

Een stapje verder van traditionele e-mail marketing? Dan kom je uit bij marketing automation. Met marketing automation zetten we een geautomatiseerde flow op om je klanten mee te nemen doorheen jouw verhaal. Mails worden automatisch uitgestuurd als aan een bepaalde voorwaarde wordt voldaan. Denk hierbij aan klanten die zich inschrijven op jouw nieuwsbrief, wanneer je klanten jarig zijn, … Hiervoor stellen we vooraf bepaalde scenario’s op en testen we deze zodat alles vlekkeloos en volledig automatisch kan verlopen.

Hybrid Agency Team
Hybrid Agency Team

E-mail templates aanleveren

Een e-mail template is een onmisbare basis voor de inzet van e-mailmarketing. Wij kunnen een e-mail template bouwen en ontwerpen voor jouw bedrijf. Dit volledig in lijn met jouw wensen en noden en conform jouw huisstijl. Daarnaast kijken we niet alleen naar hoe jouw e-mail eruitziet maar zorgen we er ook voor dat deze geoptimaliseerd zijn naar jouw doelstelling.

Datastructureren binnen e-mail account

The money is in the list! Een gestructureerde lijst met e-mailadressen blijft een erg waardevolle tool voor je bedrijf. Door aan e-mailmarketing te doen, bouwen we aan een lijst van mensen die op één of andere manier interesse hebben in jouw producten of diensten. Vanuit alle kanalen brengen we al deze mensen samen in één gecentraliseerde lijst waarmee we acties gaan opzetten.

A/B testing

Door het uitvoeren van A/B tests kunnen we op basis van cijfers bepalen welke inhoud voor welke doelgroep het beste werkt. De e-mail met de beste resultaten wordt dan uiteindelijk naar de volledige mailinglist gestuurd.

Hybrid Agency Team

Starten met e-mail marketing?

Hybrid, jouw E-mail marketing-expert

Benieuwd hoe jij jouw e-mail campagnes naar een hoger niveau kan tillen? Wij lichten je volledige digitale aanpak door. Zo ontdek je hoe je voor hetzelfde budget meer leads kan verzamelen of verkopen mogelijk maakt.

Portfolio

Zij scoren met Hybrid

Benieuwd naar het effect dat we kunnen veroorzaken? Ontdek hoe de zoekposities van onze klanten ook effectief bijdragen aan hun bedrijfsresultaten.

Omnichannel groei voor X2O
Omnichannel Groei – X²O

Binnen dit ongoing partnership vormen onze performance experts samen met de X2O in-house marketeers 1 team en ondersteunen we zowel strategisch als in executie en kennisoverdracht. Resultaat: +280% Paid revenue.

Meer weten
Leadgeneratie - Engels
Leadgeneratie – Engels

Engels begin 2020 voor Hybrid als nieuwe partner voor Leadgeneration en dit met duidelijke ambities: een overall groei realiseren van +20%.

Meer weten

E-mail marketing

Wat als je voor Hybrid kiest?

We zorgen voor een match tussen jouw bedrijfsnoden en onze experts. Hierdoor kunnen we continu inspelen op nieuwe inzichten, trends en uitdagingen.

Gefocust

We sturen nauwgezet bij in functie van jouw noden en opportuniteiten. Dat doen we aan de hand van tastbare data en duidelijke KPI’s.

Samenwerking

Onze strategen en onze mail-marketeers werken regelmatig samen. Zo wordt e-mail marketing geen nice-to-have, maar een onderdeel van je strategie!

Marketing & ontwikkeling

Is er een technische aanpassing nodig om beter te scoren? Die kunnen onze technische experts en developers meteen uitvoeren.

TaaS

Jij kan rekenen op een team. Onze Talent as a Service-approach zorgt ervoor dat onze experts doen waar ze écht goed in zijn.

Ontdek meer over onze TaaS-aanpak