Website Design & Development

Wij bouwen websites die écht werken… en dan bedoelen we niet enkel technisch.

Onze websites zien er niet alleen goed uit, ze presteren, ze converteren. Als je leads wil genereren, de verkoop wil verhogen of je bekendheid wil vergroten, beschikken wij over de nodig skills en expertise in ons webdesign- en webdevelopment team.

We starten met een grondig intakegesprek: jouw doelstellingen, KPI’s en huidige situatie komen aan bod. Daarnaast hebben we het ook over functionaliteiten, look & feel, website optimalisatie en de beschikbare resources.

Meer weten over hoe wij je kunnen ondersteunen om de scope en analyse te doen voor je nieuwe website?

Web development - laptop

Web Design

Een goed ontwerp is gebaseerd op gedegen onderzoek en levert tastbare resultaten op. Ons UX design team zorgt voor de optimale user experience en flow zodat je website of applicatie doet wat het moet doen, op functioneel en structureel vlak. De UI designers zorgen vervolgens voor de digitale lik verf zodat het geheel er ‘Wauw’ uitziet, klopt met je branding en dat de interactie op de website goed verloopt. Kortom, bij een professioneel webdesign, ga je van wit blad naar wireframe tot een top webdesign!

Web Development

Hybrid Agency gebruikt de nieuwste goedgekeurde normen en frameworks om ervoor te zorgen dat jouw website is gebouwd voor snelheid en betrouwbaarheid. Gaan we een WordPress website maken of gaan we voor een custom ontwikkelproject in PHP? Voldoet een eenvoudige landingspagina of is er nood aan een webshop? Afhankelijk van jouw noden en doelstelling bepalen we samen welke technologie het best bij jouw project past. Onze experts werken een plan op maat uit en zorgen voor een vlotte uitvoering.

Online marketing

Je site is live en functioneert. Nu gaan we voor een écht werkende website! De juiste bezoekers aantrekken, ze laten converteren, ze nadien opnieuw retargetten. Kortom, je gaat je doelstellingen waarmaken. Voor een gloednieuwe website, zullen slimme SEO en sociale media campagnes nodig zijn om de website de aandacht te geven die het verdient. Blijf ook in de toekomst je online strategie optimaliseren aan de hand van gemeten resultaten. Onze online marketing experts staan je daarvoor met raad en daad bij. Let’s perform!

Website bouwen

Hoe lang het duurt om een ​​website te bouwen?

Je hebt besloten om een ​​website te bouwen om je online aanwezigheid te vergroten. Of je hebt er al een, maar die is verouderd, omdat de technologie snel vooruit gaat.

Je vraagt je uiteraard af, hoe lang het duurt het om een nieuwe website te bouwen en te lanceren?

Project analyse

Onze experts nemen met jou het hele project grondig door. Wat zijn je doelstellingen? Welke zijn de gewenste functionaliteiten? Dienen we rekening te houden met in een bestaand ecosysteem? Zijn er bepaalde beperkingen (bv budget, tijd,…) om rekening mee te houden? Resultaat: een kant-en-klaar plan van aanpak inclusief timing en budget.

Hosting

Via onze partner Combell zorgen we voor een performante hosting van jouw website of applicatie. Combell biedt een persoonlijke en betrouwbare, 24/7 service bevestigd door meer dan 160.000 klanten. Wij zorgen voor de technische afstemming met Combell, zij zorgen voor een website die veilig online staat. Jouw web-project, en dus uw groei, in veilige handen!

Support & Onderhoud

Je website staat live…en nu? Een nieuwe update, een technische vraag, een onverwachte bug, een idee om je website te verbeteren? Hybrid biedt middels gepersonaliseerde SLA’s en servicecontracten een klantvriendelijke helpdesk aan en zorgt voor onderhoud waar nodig. Zo kan jij je focussen op de essentie: groei van je bedrijf.

Hybrid event foto

Contacteer ons

Meer weten over hoe wij je kunnen adviseren bij de ontwikkeling van je nieuwe website?