Website Design & Development

Wij bouwen websites die écht werken… en dan bedoelen we niet enkel technisch.

Wij bouwen een website die écht werkt

Een website of applicatie bouwen die er goed uitziet en functioneel klopt is het olympisch minimum. Een project opleveren dat bijdraagt tot het behalen van je bedrijfsdoelstellingen en resulteert in meetbare groei… dat is het échte werk.

Ons team van no-nonsens analisten, designers, online- en content marketeers, project-managers en developers volgt een bewezen proces dat steeds start met een grondig intake- en analyseproces. Jouw doelstellingen, functionele en technische vereisten, resources, budget en ambities bepalen vervolgens het traject naar succes.

Basis principes die we daarbij hanteren:

  • Partnership en 1 + 1 = 3
  • Resultaatgericht
  • Transparant
  • Agile

Herken je jezelf in deze waarden en heb je plannen voor een project? Let’s meet up! 

Hybrid

Web Design

Een goed ontwerp is gebaseerd op gedegen onderzoek en levert tastbare resultaten op. Ons UX design team zorgt voor de optimale user experience en flow zodat je website of applicatie doet wat het moet doen, op functioneel en structureel vlak. De UI designers zorgen vervolgens voor de digitale lik verf zodat het geheel er ‘Wauw’ uitziet, klopt met je branding en dat de interactie op de website goed verloopt. Kortom, bij een professioneel webdesign, ga je van wit blad naar wireframe tot een top webdesign!

Web Development

Hybrid Agency gebruikt de nieuwste goedgekeurde normen en frameworks om ervoor te zorgen dat jouw website is gebouwd voor snelheid en betrouwbaarheid. Gaan we een WordPress website maken of gaan we voor een custom ontwikkelproject in PHP? Voldoet een eenvoudige landingspagina of is er nood aan een webshop? Afhankelijk van jouw noden en doelstelling bepalen we samen welke technologie het best bij jouw project past. Onze experts werken een plan op maat uit en zorgen voor een vlotte uitvoering.

Online marketing

Je site is live en functioneert. Nu gaan we voor een écht werkende website! De juiste bezoekers aantrekken, ze laten converteren, ze nadien opnieuw retargetten. Kortom, je gaat je doelstellingen waarmaken. Voor een gloednieuwe website, zullen slimme SEO en sociale media campagnes nodig zijn om de website de aandacht te geven die het verdient. Blijf ook in de toekomst je online strategie optimaliseren aan de hand van gemeten resultaten. Onze online marketing experts staan je daarvoor met raad en daad bij. Let’s perform!

Hybrid development proces

De Hybrid roadmap voor een succesvolle website of applicatie

Succes komt niet uit de lucht gevallen. Het is het resultaat van hard en juist (samen)werken en van een correct proces.

Een proces dat gestoeld is op méér dan 12 jaar ervaring in het bouwen van websites, applicaties en apps.

Een proces dat we continu bijsturen en verbeteren.

Een proces dat resulteert in meer dan 150 succesvolle projecten… and counting.

Verzeker jezelf van maximale kans op slagen en volg ons bewezen stappenplan

Project analyse

Onze experts nemen met jou het hele project grondig door. Wat zijn je doelstellingen? Welke zijn de gewenste functionaliteiten? Dienen we rekening te houden met in een bestaand ecosysteem? Zijn er bepaalde beperkingen (bv budget, tijd,…) om rekening mee te houden? Resultaat: een kant-en-klaar plan van aanpak inclusief timing en budget.

Hosting

Via onze partner Combell zorgen we voor een performante hosting van jouw website of applicatie. Combell biedt een persoonlijke en betrouwbare, 24/7 service bevestigd door meer dan 160.000 klanten. Wij zorgen voor de technische afstemming met Combell, zij zorgen voor een website die veilig online staat. Jouw web-project, en dus uw groei, in veilige handen!

Support & Onderhoud

Je website staat live…en nu? Een nieuwe update, een technische vraag, een onverwachte bug, een idee om je website te verbeteren? Hybrid biedt middels gepersonaliseerde SLA’s en servicecontracten een klantvriendelijke helpdesk aan en zorgt voor onderhoud waar nodig. Zo kan jij je focussen op de essentie: groei van je bedrijf.

Recente blogartikels

Waarom zou ik mijn website niet gewoon bouwen met een sitebouwer zoals Wix, SquareSpace, GoDaddy of Weebly?

5 redenen om jouw website te vernieuwen

Verlies geen Google ranking bij een nieuwe of geüpdate website

Na weken hard labeur is het eindelijk zo ver… Je nieuwe of geüpdate website staat klaar om live te gaan. Een laatste test stelt je gerust:…

Hybrid event foto

Contacteer ons

Meer weten over hoe wij je kunnen adviseren bij de ontwikkeling van je nieuwe website?