Webdesign & webdevelopment

Een website, webapplicatie of e-commerce bouwen die écht werkt?

Say what? Is het niet logisch dat een website werkt? Uiteraard! Maar een website of applicatie bouwen die er én goed uitziet én functioneel klopt, is voor ons het olympisch minimum.

Hybrid Agency Team

Services die we aanbieden

Voor welke projecten kan je bij ons terecht?

Onze performance marketing heeft pas kans op slagen als we ook kunnen werken met kwalitatieve touchpoints en tools. Inhouse kennen we code en bouwen we zelf websites in WordPress.  Via een netwerk van kwalitatieve partners kan je bij ons ook terecht voor een webshop/ e-commerce en webapplicaties op maat. Samen gaan we op zoek naar de juiste technologie en koppelen we dat aan wat Marketing-technisch nodig is!

Webdesign en ontwikkeling

Wij designen en bouwen converterende websites in WordPress. Bestaande sites onderhouden we en ontwikkelen we door. Steeds gebaseerd op marketing en technische expertise. Ook voor minisites, landingspagina’s en leadflows kan je bij ons terecht.

E-Commerce / Webshop

Shopware, Shopify, Magento of Woo-Commerce. We bouwen deze niet zelf maar kunnen hiervoor rekenen op betrouwbare partners. Waar ligt onze sterkte? De technische ontwikkeling aansturen met marketing know-how: de juiste informatiearchitectuur, SEO, Tracking, UX etc

Applicaties & Platformen

Wij bouwen custom applicaties in zowel PHP (Laravel) als .NET en hebben een intern team dat we op maat van jouw project kunnen schalen met ons zusterbedrijf Expert Network (100+).

Onze ambitie

Een website bouwen die echt werkt!

Hybrid Agency Team

Een project opleveren dat effectief bijdraagt tot je bedrijfsdoelstellingen en resulteert in tastbare groei… dat is het échte werk.

Je vindt bij ons een team van ervaren en no-nonsense analisten, designers, online- en content marketeers, Digitale Project Managers en developers die je doorheen het hele proces loodsen: van analyse over go-live tot continue optimalisatie.

Om van je volgende project een succes te maken, volgen we onze eigen Hybrid methodologie die steeds start met een grondig intake- en analyseproces. Jouw doelstellingen, functionele en technische vereisten, resources, budget en ambities bepalen vervolgens het traject naar succes.

Along the way gaan we voor high fives, veel high fives! Want samen werken in een echt partnership is voor ons de enige weg naar een geslaagd project.

Succes als resultaat van een goede samenwerking!

Ontdek ons proces voor een succesvolle samenwerking! Een proces dat gestoeld is op méér dan 12 jaar ervaring in het bouwen van websites, applicaties en apps. Een proces dat we continu bijsturen en verbeteren. Een proces dat reeds resulteerde in meer dan 150 succesvolle projecten… and counting.

Het Hybrid development framework
 • Audit

  Op basis van een eerste intakegesprek, gaan we aan de slag om jouw project in kaart te brengen.

 • UX design

  Bij UX design ligt de focus op het visueel maken van de structuur, processen en customer journeys op jouw toekomstige website.

 • UI design

  Met kleuren, typografie, buttons en grafische afbeeldingen zetten we het UX design om naar een visueel eindresultaat.

 • Development

  We zetten het design om in code en ontwikkelen de nodige functionaliteiten. Volledig custom, een pagebuilder of vertrekkende van een thema? Samen kiezen wede gepaste technologie.

 • Online marketing

  Nu je platform richting launch gaat, is het de juiste moment om ook vanuit marketing oogpunt een aantal belangrijke stappen uit te voeren!

 • Testing

  Tijdens het ontwikkelproces test het development team lokaal en op een staging omgeving. Aan jou om de eindvalidatie te doen!

 • Go-Live

  Nu alles grondig getest is, verplaatsen we het project naar de hosting-server. Heb je zelf nog geen hosting, dan kan je bij onze partner Combell een geschikt pakket afsluiten.

 • Support, onderhoud en doorontwikkeling

  Na de release volgen we vanzelfsprekend kort op. We monitoren zowel technisch op functionaliteit als op performantie.

Portfolio

Onze cases

Een greep uit wat dagelijks voor onze klanten betekenen en hoe wij bijdragen aan hun succesverhalen.

Boek een vrijblijvende call