WordPress webdesign & development

Een WordPress-website laten maken door ervaren professionals?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen onze klanten immers al meer dan 10 jaar met webdesign op maat, technisch advies, WordPress-development en -support.

Hybrid Agency Team

Hybrid ❤️ WordPress

Hoe we jou helpen met WordPress

We optimaliseren je site en begeleiden je bij belangrijke technische beslissingen. Op die manier draagt jouw WordPress-website bij aan je (online) bedrijfsdoelstellingen.

Website Audit

Tijdens een website audit checken we de technische status en performantie van je huidige (WordPress-)website. Daarnaast brengen we verschillende technische opportuniteiten voor jouw WordPress in kaart – van snelheid en security tot UX en SEO.

Webdesign & ontwikkeling

Is het tijd voor een nieuwe website, maar heb je geen idee hoe je daaraan begint? Onze experts begeleiden je doorheen alle stappen van WordPress development. Ze zijn een sidekick die jouw merkstrategie omvormen tot een krachtige WordPress-website.

Support & onderhoud

Het stopt niet bij oplevering. Er verschijnen regelmatig nieuwe WordPress-updates om je site performant en veilig te houden. Onze teamleden weten welke updates nodig zijn en voeren regelmatig onderhoud uit. Zo verhogen ze de veiligheid en stabiliteit van jouw website.

Hybrid, jouw WordPress-partner

Ben je een fervente WordPress-gebruiker, heb je momenteel een ander platform of helemaal nog geen website? Hybrid is in iedere situatie dé geknipte WordPress-partner.

We hebben de afgelopen jaren verschillende bedrijven begeleid met de overstap naar of de vernieuwing van WordPress. Migraties, set-ups, kickstarts, opleidingen, … we hebben het allemaal al eens gedaan.

Onze WordPress-experts kiezen niet voor one size fits all, maar voor een persoonlijke aanpak. Zo halen we het maximale uit jouw online aanwezigheid.

Hybrid Agency Team

Waarom WordPress?

Zo’n 455 miljoen websites zijn gebouwd in WordPress. Dit impressionante cijfer maakt van WordPress het populairste CMS (Content Management Systeem) ter wereld.

Elke dag opnieuw werken ontwikkelaars van over de hele wereld mee aan dit open source CMS. Ze maken het future-proof, beschermen jouw gebruikers en creëren nieuwe zaken. Zo kan jouw website meegroeien met jouw bedrijf en haar (potentiële) klanten.

Kleine KMO, multinational, e-commerce, … WordPress heeft de nodige integraties om naadloos in te spelen op de specifieke noden van iedere organisatie. Daarbovenop hoef je geen rekening te houden met hoge prijskaartjes, dure support packs of steile leercurves. Al onze klanten konden na 1 training zelf aan de slag met hun WordPress.

En niet onbelangrijk: WordPress draagt SEO zeer hoog in het vaandel. Zo heb je alle tools om goed te scoren in Google en Bing. Wil je toch nét boven die ene concurrent verschijnen? Dan kan je altijd rekenen op de hulp van onze SEO-experts.

Hybrid Agency Team

Waarom je van WordPress zal houden

 • Continue ontwikkelingen
 • Future-proof platform
 • Schaalbaar via plugins
 • Veelzijdig inzetbaar
 • Integraties met andere software
 • Gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface
 • Geen hoge licentieprijzen
 • SEO-vriendelijke features

Van idee naar WordPress-website

Succes is het resultaat van een doorgedreven proces. We hebben daarom onze werkwijze de afgelopen jaren continu bijgestuurd om de WordPress websites, webshops en webapplicaties van onze klanten zo succesvol mogelijk te maken.

Hybrid Agency Team
 • Analyse

  Tijdens het intakegesprek bepalen we jouw doelstellingen (KPI’s), die onze experts achteraf vertalen naar een technisch en functioneel geheel.

 • UX design

  We bekijken welke flows, teksten, foto’s en video’s nodig zijn om jouw bezoeker op een natuurlijke manier te laten doen wat jij wil dat ze doen.

 • UI design

  Een design op maat of een bestaande WordPress-template tweaken? Je bespreekt de pro’s en cons met onze designers en beslist wat we gebruiken.

 • Development

  Onze developers bouwen jouw WordPress-website op basis van de UX en UI. Een integratie met een boekhoudpakket, CRM of marketingplatform nodig? Geen probleem!

 • Online marketing

  Onze marketeers doen de laatste SEO-tweaks en URL-mapping. Daarna krijg je toegang tot je eigen Data Studio, zodat je het verkeer en de doelstellingen zelf kan opvolgen.

 • Testing

  Ready? Set? Dan doen we eerst nog een interne kwaliteitscheck. We gaan door iedere pagina, lossen eventuele bugs op en optimaliseren de laadtijd, compressie en compatibiliteit.

 • Go-Live

  Go! We verplaatsen jouw nieuwe website naar de finale omgeving. Heb je nog geen eigen hosting? Dan kiezen we het geschikte pakket bij onze hostingpartner.

 • Support, onderhoud en doorontwikkeling

  We voorzien uiteraard een garantieperiode van 1 maand. Wil je daarna toch rekenen op onze support en onderhoud? Dan kan je kiezen voor één van onze SLA’s.

Webdesign & Webdevelopment

Wat als je voor Hybrid kiest?

We koppelen steevast de juiste mensen aan jouw project. Zij werken op een agile manier: zo kunnen ze snel opleveren en continu inspelen op nieuwe inzichten of veranderende noden.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

We hebben de knowhow om jouw WordPress-website optimaal te laten scoren in Google, Bing of andere zoekmachines.

Security

WordPress kwetsbaar? Enkel zonder updates of met slechte code. Onze developers zorgen voor een maximale bescherming tegen potentiële hackers.

Snelheid

We hebben een diepgaande ervaring op vlak van snelheidsoptimalisatie. Jouw WordPress website wordt dus razendsnel geladen en geïndexeerd.

Meertalige opties

Ga je internationaal? Dan zorgen onze developers ervoor dat potentiële klanten van over de hele wereld zich aangesproken voelen op jouw website.

Integraties

Een nieuwe of externe koppeling nodig? Die leggen onze WordPress-developers door middel van de betrouwbare REST-API van WordPress.

Updates en onderhoud

Geen issues voor jouw website. Onze developers doen de nodige updates en cruciale core-upgrades om jouw website vlot te laten draaien.

Hybrid Agency Team

Ontdek hoe we jouw WordPress-project lanceren

Een WordPress-website of WooCommerce die er goed uitziet en functioneel is? Dat is een no-brainer. Wij gaan voor het échte werk: een project dat bijdraagt aan de doelstellingen en groei van je onderneming.

Hoe we dat doen? Dat vertellen we in ons stappenplan.

Blog

Wat we zeggen over WordPress

We delen met veel plezier onze inzichten over WordPress.