Altijd de juiste digitale skills, synchroon met je bedrijfsnoden

De uitdagingen van je bedrijf veranderen snel. Net als de digitale antwoorden daarop.

Jouw bedrijf staat voor zijn eigen uitdagingen. Die vragen om heel specifieke oplossingen. 

Net zoals jouw bedrijf en doelen continu evolueren, doet de markt, je consument & de technologie dat ook. Sales & marketing wordt daardoor steeds dynamischer, sneller, digitaler, technischer, complexer en uitdagender.

De specialisten die je vandaag aanwerft, hebben morgen niet meer alle antwoorden. Het is bovendien een utopie om met enkele medewerkers alle expertise domeinen te tackelen.

Investeren in vaste digitale medewerkers is dus niet altijd een garantie op maximaal rendement.

Laat onze experts je volledige digitale aanpak doorlichten en ontdek hoe er voor eenzelfde budget meer lead vergaring of meer verkoop mogelijk is.

Hoe gaan we te werk?

1. Intake & audit

Op basis van je doelstellingen en noden werken we een plan van aanpak uit, helemaal op maat.

2. Plan op maat

Dit plan op maat vertalen we naar een een maandelijks pakket van werkuren, in lijn met je budgettaire mogelijkheden en doelen.

3. Executie met een Hybride surplus

Wij kijken telkens hoe die uren op dat moment optimaal ingezet worden, met het oog op je doelstellingen. Welke competenties en welke acties zijn nodig om het gewenste resultaat te boeken? Wat doen wij, wat doen jullie, wat doen jullie bestaande partners? Zo gaan we voor een 1+1 = 3.

4. Permanente monitoring

Dankzij een realtime dashboard en periodieke overlegmomenten ben je ten allen tijde op de hoogte van activiteit en resultaat.

5. Continue optimalisatie met focus op resultaat

We letten steevast op de juiste balans tussen strategie en uitvoering, consultancy en projectmanagement. We maken gericht gebruik van data om die balans en de effectieve invulling continu te optimaliseren.

Digital Team as a service

Onze Hybrid-experts worden een deel van je bedrijf, zodat je digitale afdeling altijd optimaal draait. Team as a Service dus, oftewel TaaS.

Welke rol je ook nodig hebt, je schakelt ons in op de manier die jij verkiest – strategisch of uitvoerend, als challenger of support.

Ook de samenwerking is op maat: enkele dagen per maand of bijna fulltime, vanop afstand of in-house. De perfecte digitale match, overal én op elk moment: dat is Hybrid.

Gedreven digitaal talent met een agile aanpak

Zo koppelen we steevast de juiste mensen aan jouw digitale projecten. Die werken volgens een agile aanpak: ze leveren snel op en passen continu aan op basis van nieuwe inzichten en veranderende noden. Zo hoef je nooit lang te wachten op sterke, doelgerichte oplossingen.

Ons hybride model voorziet bovendien dat we steeds een antwoord bieden op de uitdagingen van het moment. Op basis van permanente monitoring sturen we dan ook voortdurend bij. We passen het team aan, vullen de voorziene uren anders in en versterken de competenties.

Flexibiliteit zit dan ook ingebakken in onze experts, vaak jonge talenten met een sterke drive. Ze worden aangestuurd door onze ervaren professionals en leren continu bij in de Hybrid Academy.

Als digital expert agency stelt Hybrid je, dankzij onze unieke aanpak, in staat om kort op de digitale bal te spelen, binnen je middelen en mét maximum resultaat.