Werken bij Hybrid?

We willen iedere dag opnieuw het verschil maken. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze teamleden. Daarom voorzien we de nodige opleiding, laten je groeien en geven je carrière een echte boost.

Investeer jij met plezier in je persoonlijke groei en kennis? Dan doen wij dat ook! ????

Groeien bij Hybrid

We zijn ambitieus. Sterker zelfs: we hebben torenhoge ambities! Daarom werken onze performance marketeers keihard om de on- en offline doelen van onze klanten te behalen. Natuurlijk kijken we ook verder dan de cijfers die we voor onze klanten willen behalen.

Hybrid is in de eerste plaats een aangename en familiale omgeving, waar individuele ontplooiing, coaching, mentorship, ondernemerschap en inspiratie centraal staan. Het is een plaats waar je ownership neemt en open feedback krijgt (of geeft – dat kan ook in onze vlakke structuur). Onze eigen Academy is hiervan het beste bewijs!

Kortom: er heerst een hang-out sfeer, geparfumeerd met een groeimindset.

Uitdagende projecten voor A-klanten

Een tof, inspirerend team (én leuke activiteiten)

Pijlsnel groeien in onze eigen academy

Chips, cava en bier… bovenop een goede verloning!

We zijn op zoek naar…

Straffe resultaten behaal je niet op je eentje, maar met een straf team.
Daarom zijn we op dit ogenblik (actief) op zoek naar één of meer…

Talent & People manager

Vacature teamlead

Teamlead

Senior

Vacature Online Marketeer

Online Marketeer

Junior / Medior

Vacature Inside Sales

Inside sales

Senior

Vacature Business Developer

Business Developer

Senior

Teamlead Inside Sales

Spontane sollicitatie of stage?

Ben jij een meerwaarde voor ons team, maar weten we het zelf nog niet? Neem dan zeker en vast contact op, dan bekijken we of er een match is!

We’re Hybrid

Onze échte toegevoegde waarden? Dat zijn de mensen die bij Hybrid werken, stuk voor stuk gedreven T-shape marketeers met elk hun eigen expertise. We zetten onze teamleden op een hybride manier in om voor onze klanten het onderste uit de kan te halen.

Hybrid is dus in eerste instantie een ‘mensen-boîte’ waar ambitieuze, gepassioneerde performance marketeers werken aan de successen van onze klanten.