Cases

Webdesign -en development

Selecteer een categorie

TaaS voor een optimale samenwerking – Experience Antwerp

Het team van Experience Antwerp wilde op korte termijn een online boekingsplatform lanceren gekoppeld met het boekingssysteem van Gantner om individuele en groepstickets te verkopen aan zowel particulieren, scholen en bedrijven. 
Meer weten

Analyse en project management voor Gezinsplan – Baloise

Analyse en projectmanagement voor "Gezinsplan" - een customer loyalty platform voor Baloise. Deze nieuw opdracht betrof de uitbouw van het eerste platform “Gezinsplan” waarbij Baloise zich rechtstreeks tot hun eigen klanten zou richten.
Meer weten

Webdesign & WordPress Website – Engels

Engels is een gekende aanbieder van verfijnde raam- en deuroplossingen in hout, aluminium en pvc. Ze focussen boven alles op kwaliteit en esthetiek!
Meer weten

Safe Lease Webdesign & WordPress Website – Baloise

Met Safe Lease huur je als particulier een wagen tegen een vast bedrag per maand via jouw persoonlijke makelaar in je buurt.
Meer weten

Leadgeneratie – Renson

Renson produceert kwalitatieve oplossingen op vlak van ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen en biedt deze via een wereldwijd netwerk aan.
Meer weten

Mobiliteitsbudget Webdesign & WordPress – De Lijn

Vlaams Transportbedrijf De Lijn, is een bedrijf dat wordt gerund door de Vlaamse overheid in België om het openbaar vervoer te voorzien.
Meer weten