Webapplicatie ontwikkeling

Vertrouw op ervaren experts voor je webapplicatie op maat

Een custom webapplicatie vereist diepgaande expertise. Daarom hebben we zowel .NET- als PHP-experts. Zij creëerde talloze webapplicaties en schaalden de apps van verschillende bedrijven door een nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Expert Network.

Hybrid Agency Team

Hoe we jouw webapp boosten

Een webapp is nooit echt volledig af

Hybrid gelooft dat je je webapplicatie voortdurend moet optimaliseren. Daarom geven we onze klanten de nodige begeleiding en zorgen we ervoor dat hun webapp effectief bijdraagt aan hun evoluerende bedrijfsdoelstellingen.

Website Audit

Tijdens de Webapp Audit nemen we de technische status en performantie van je bestaande webapplicatie onder de loep. Onze experts gaan op zoek naar technische opportuniteiten om je webapp te verbeteren.

Analyse nieuw project

We vertalen de doelstellingen van je bedrijf in KPI’s voor je webapp. Daarna onderzoeken we hoe de app op technisch, functioneel en marketingvlak kan bijdragen aan deze KPI’s. Die inzichten vormen de basis van onze gedetailleerde user stories.

Webdesign

We brengen de verschillende schermen van jouw webapp samen in een conversiegericht en mooi design. Onze designers zetten alles op alles om jouw merkstrategie om te vormen tot een prototype dat matcht met je huisstijl en de verwachtingen van je doelgroep.

Development

We bouwen webapps die processen en activiteiten vergemakkelijken. Onze ervaren webapp developers weten exact hoe ze een innovatieve en hoogwaardige app moeten creëren, ongeacht de grootorde en complexiteit ervan.

Support en onderhoud

Je webapp opleveren en klaar? Niet bij ons. Je kan op ons rekenen voor onderhoud, security updates en de stabiliteit van je webapplicatie. Dat realiseren we door regelmatige updates van het framework, de packages en plugins die je webapp veilig en toegankelijk houden.

Digital Project Management

Onze T-shaped Digital Project Managers beschikken over een uitgebreide skillset. Ze hebben zowel kennis van product ownership als van technologie en marketing. Op die manier kunnen ze je adviseren over de juiste keuze van tools, technologieën en partners.

De juiste oplossingen én skills

Onze developers weten perfect hoe ze jouw specifieke noden en wensen in een website kunnen gieten. Ze gebruiken de nodige tools om jouw digitaal potentieel ten volle te benutten – of je nu een extra functionaliteit aan je site wil toevoegen of helemaal from scratch wil beginnen.

Het Hybrid-team werkt nauw met je samen tijdens het design- en developmentproces van je webapplicatie. Enkel op die manier kunnen we jouw bedrijfsdoelstellingen naadloos afstemmen op de recentste best practices binnen de sector.

Daarbovenop zorgen onze teamleden voor een geweldige gebruikerservaring op ieder niveau… zelfs voor de zoekmachines.

Hybrid Agency Team

Laravel? .NET? Growth Driven Design!

Hybrid Agency Team

We proberen buzzwords te vermijden, maar heel af en toe kunnen we niet anders. Dit is zo’n moment.

Ons technisch team is namelijk sterk in open source-technologieën en weet wanneer Linux, Apache, PHP of MySQL de beste keuze is. Ze verkiezen Laravel (verkozen tot beste PHP-framework op de markt) en bouwen zowel on-premise als cloud-driven .NET-applicaties.

We verkiezen een Agile of Growth Driven Design-methodologie, waarbij we starten vanuit een Minimum Viable Product (MVP). Dankzij deze methode krijg je meteen inzichten in het effectieve gedrag van je gebruikers.

Het resultaat? Een data-gedreven eindproduct dat continu bijgestuurd werd in functie van je doelstellingen.

Hoe we jouw webapp realiseren

We zijn niet aan ons proefstuk toe. De afgelopen 12 jaar creëerden we een evoluerend proces om webapplicaties, websites en webshops op een succesvolle manier te lanceren.

Hybrid Agency Team
 • Analyse

  Tijdens het intakegesprek bepalen we jouw doelstellingen (KPI’s), die onze experts achteraf vertalen naar een technisch en functioneel geheel.

 • UX design

  We vertalen de structuur, processen en user journeys naar een visuele eerste design van jouw toekomstige webapplicatie.

 • UI design

  De UX wordt omgezet naar een visueel eindresultaat dat de juiste kleuren, typografie, buttons en grafische afbeeldingen bevat.

 • Development

  We brengen je design tot leven door middel van code en de nodige functionaliteiten. Dit resulteert in een geheel dat je gemakkelijk kan gebruiken en onderhouden.

 • Online marketing

  Onze marketeers doen de laatste SEO-tweaks en URL-mapping. Daarna krijg je toegang tot je eigen Data Studio, zodat je het verkeer en de doelstellingen zelf kan opvolgen.

 • Testing

  Onze developers hebben de volledige webapplicatie grondig en continu getest. Nu is het aan jou voor de volledige eindevaluatie!

 • Go-Live

  Go! We verplaatsen jouw webapp naar de finale omgeving. Heb je nog geen eigen hosting? Dan kiezen we het geschikte pakket bij onze hostingpartner.

 • Support, onderhoud en doorontwikkeling

  We voorzien een standaard garantieperiode van 1 maand. Tijdens deze periode monitoren we de webapp op verschillende vlakken: technisch, functioneel en performantie.

Webapplicatie ontwikkeling

Een webapp ontwikkelen met Hybrid?

Dan zetten we eerst en vooral de juiste mensen op de juiste plaats. Zo kunnen onze klanten op hun beide oren slapen: hun webapplicatie is altijd in de handen van ervaren professionals met diepgaande expertise.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Onze websites, webshops en webapplicaties worden stuk voor stuk ontwikkeld met een sterke focus op zoekmachineoptimalisatie en performance marketing.

Security

E-mailadressen, namen, geboortedata, creditcards, … een webapp kan veel gevoelige info bevatten. Daarom dragen onze experts de best practices voor security hoog in het vaandel.

Snelheid

Elke Hybrid-developer heeft een diepgaande expertise op vlak van snelheidsoptimalisatie. Hierdoor zal jouw webapplicatie (letterlijk en figuurlijk) ongezien snel laden.

Agile

We kiezen bewust voor een Agile/Growth Driven Design-methodologie, waarbij we starten met de oplevering van een Minimum Viable Product (MVP).

Integraties

Extra functies toevoegen of bepaalde functionaliteiten verbeteren? Dat doen onze ontwikkelaars op een efficiënte manier via de REST-API.

Updates en onderhoud

We gaan er prat op dat jouw webapplicatie altijd up-to-date is. Dat garanderen we door de nieuwste core-upgrades en andere updates.

Laravel of .NET?

Waarom Laravel?

Laravel wordt door developers beschouwd als “het beste PHP-framework op de markt”. Het biedt een snellere ontwikkeling, uitbreiding en installatie dan andere frameworks. Laravel is schaalbaar en wordt ondersteund door een enorme community van developers. Daarbovenop is Laravel zeer duurzaam: je omgeving kan meegroeien met je bedrijf.

Voordelen Laravel

 • Beste PHP-framework op de markt
 • Snelle ontwikkeling, uitbreiding en installatie
 • Schaalbaar
 • Continue uitbreiding
Waarom .NET?

Microsoft .NET is één van de meest betrouwbare en geavanceerde programma’s voor de ontwikkeling van desktop- en webapplicaties. .NET biedt uitstekende beveiligingsfuncties en is opgenomen in verschillende systeembeheer tools voor het ontwikkelen, testen en organiseren van software.

.NET ondersteunt objectgeoriënteerde programmeertalen die geschikt zijn voor code-efficiëntie en hergebruik. Hierdoor kunnen we op een efficiënte manier moderne webapplicaties maken en eenvoudig overschakelen naar mobiele, web- of desktopapps.

Voordelen .NET

 • Beveiliging en veiligheid
 • Systeembeheer
 • Herbruikbaar, flexibel, schaalbaar
 • Platformonafhankelijk
Hybrid Agency Team

Zo bouwen we een succesvolle webapp

Een webapplicatie moet niet alleen mooi zijn. De webapp moet ook functioneel kloppen en bijdragen aan de doelstellingen en groei van het bedrijf. Daarvoor doen we het.

Hoe wij dat aanpakken? Dat lees je hier!

Blog

Inzichten van onze experts

Tips, tricks, do’s en don’ts voor je webshop? Ontdek de inzichten van onze e-commerce experts.