WordPress Development

Ben je op zoek naar experts om je WordPress-website te laten maken?
Wij kunnen helpen!

Je nieuwe website ontwikkelen met WordPress

WordPress is een open source content management systeem. Dit maakt het veelzijdig, flexibel en uiterst eenvoudig aan te passen. Met een WordPress hebben we de volledige controle over jouw website, zodat we de ideale website voor je bedrijf kunnen bouwen. WordPress is ook future proof, dus naarmate je bedrijf groeit en de technologie verandert, verandert jouw website mee.

De voordelen van WordPress

Veelzijdig, flexibel en gemakkelijk uitbreidbaar
Gebruiksvriendelijk, eenvoudige en intuitive interface
Voortdurend verder ontwikkeld
SEO-vriendelijk

Open source. Je bent niet afhankelijk. je betaalt geen licentie. Er is een breed aanbod van WordPress developers.

Web development - laptop

Hoe bouwt Hybrid een WordPress website die jouw groei ondersteunt?

Onze aanpak voor een geslaagde website

1. Voorstudie en analyse

Op basis van een eerste intakegesprek, gaan we aan de slag om het project in kaart te brengen. We brengen je doelstellingen (KPI’s) in kaart en bekijken hoe de website deze KPI’s technisch en functioneel kan realiseren. Alsook voeren we een marketing performance audit uit, waarbij we advies geven over de juiste zoekwoorden, de concurrentie analyseren en een plan van aanpak naar voor schuiven om je website maximaal te laten renderen!

2. UX design advies en content

Bij UX design ligt de focus op het schetsen van de toekomstige website zodat je een goed idee krijgt over hoe bezoekers zullen navigeren doorheen de site. Tijdens deze fase wordt bekeken welke flows en inhoud (teksten, foto’s) nodig zijn om jouw bezoeker zo optimaal mogelijk richting verkoop of conversie te sturen.

3. Professioneel web design

Met kleuren, typografie , knopvormen en grafische afbeeldingen zal het eindresultaat worden weergegeven. Voor je WordPress webdesign heb je de keuze om door onze webdesigner een volledig design op maat te laten uitwerken of een bestaande WordPress template aan te kopen. Bij een template worden bestaande elementen hergebruikt om de gewenste pagina op te bouwen. Kies je voor een UI design op maat, gaan we het UX design volledig uitwerken voor elke pagina volgens de gewenste look en feel, zoals de bestaande huisstijl.

4. Web development

Rekening houdend met het UX design en het UI design, gaan we aan de slag om jouw website te bouwen in WordPress. WordPress laat toe om gebruikers zelf content te aan te passen en aan te maken. Heb je nood aan een koppeling met bijvoorbeeld een boekhoudpakket of een CRM-tool, wil je aan de slag met marketing automation? Geen probleem! Via plugins van WordPress kunnen we functionaliteiten van de website gemakkelijk uitbreiden. Een zeer specifieke vraag? Dan bekijken we of wie die kunnen oplossen door maatwerk.

5. Testen

Alvorens de website live te plaatsen, zal er intern nog een extra kwaliteitscheck gebeuren. In deze fase kijken worden laadsnelheid, compressie, browser compatibiliteit alsook eventuele bugs nog een laatste keer nagekeken met oog op verdere website optimalisatie.

6. Online marketing

Om de ranking in Google te behouden, zullen we de URL’s van de oude site toewijzen aan de URL’s voor de nieuwe site. Daarbij zorgen we een SEO optimalisatie en krijg je toegang tot je eigen Google Datastudio om doelstellingen en trafiek op de website mee op te volgen. Op deze manier kan je ook in de toekomst de online strategie blijven optimaliseren aan de hand van gemeten resultaten.

7. Oplevering

Nu alles grondig getest is, worden alle bestanden overgebracht naar de hosting-server. Heb je zelf nog geen hosting, dan kan je bij onze partner Combell een geschikt hosting pakket afsluiten. Zodra je akkoord geeft, zal de website live gezet worden. Bovendien krijg je de mogelijkheid om feedback over het verloop van het traject terug te koppelen in een finale sign-off meeting.

8. Support en onderhoud

Na de release volgen we vanzelfsprekend kort op. Er geldt ook een garantieperiode van 1 maand waarbij wij kostenloos elke bug oplossen.
Voor verdere support en onderhoud kan je vervolgens een SLA afsluiten.
Het updaten van WordPress en haar plugins is namelijk cruciaal om je website ‘smooth’ en veilig online te houden.

Hybrid als partner voor je WordPress project

In onze persoonlijke aanpak, gaan wij gaan samen aan de slag om het maximale resultaat uit jouw online aanwezigheid te realiseren.

Wij koppelen steevast de juiste mensen aan jouw digitale project. Zij werken volgens een agile aanpak: ze leveren snel op en passen continu aan op basis van nieuwe inzichten en veranderende noden.

Zo hoef je nooit lang te wachten op sterke, doelgerichte oplossingen.

Website bouwen

Recente blogartikels

10 Plugins die thuishoren op jouw WordPress website

Web trends van 2020

5 redenen waarom je je website door een webbureau ontwikkelt

Ontwikkelaars vind je in overvloed. Net zoals gebruiksvriendelijke website platformen. Via opensource platformen als WordPress en Drupal en licentie tools als Shopify of Moto CMS zijn…

Hybrid event foto

Contacteer ons

Meer weten over hoe wij je kunnen adviseren bij de ontwikkeling van je nieuwe website?