Performance Marketing
Ecommerce – Suitcase

Case

Ecommerce – Suitcase

Ecommerce - Suitcase

De klant

Suitcase biedt een oplossing voor alle mannen die geen tijd of zin hebben om te winkelen of gewoonweg geen idee hebben van wat ze moeten dragen.

Na een online profilering wordt aan de klant een persoonlijke Style Advisor toegewezen. Deze zal op basis van budget en profiel handmatig de perfecte outfit samenstellen. Deze wordt vervolgens lekker makkelijk aan je deur geleverd. Je betaalt vanzelfsprekend enkel de kleding die je besluit te houden. Kortom Suitcase is een online service die outfits op maat, stijl en budget thuis bij de klant levert.

De uitdaging

Het Suitcase concept was bij opstart in België nog vrij tot zeer onbekend. De ambities echter torenhoog. Onze opdracht was dan ook duidelijk: meer online klanten voor Suitcase!  

Aangezien het businessmodel van Suitcase geënt is op een recurrent subscriptie model is het aantrekken van nieuwe klanten slechts stap 1 in de hele challenge. Deze one-time-customer overtuigen om vervolgens met voldoende frequentie herhaalaankopen uit te voeren is key.

Dat kost-efficiëntie in dit hele traject voor een start-up cruciaal is, hoeven we je niet te vertellen zeker?

Onze aanpak

We implementeerden een combinatie van een awareness- en acquisitiestrategie, gestoeld op een mix van inbound en outbound (lees = prospecterende) campagnes.

Focus in inspanningen en budget lag evenwel op het acquisitie gedeelte. In samenspraak met Suitcase berekenden we de maximale kost per stapje in de acquisitiefunnel en vervolgens gingen we agile aan de slag. Met Revenue en Roas als ultiem kompas in Dashboarding via google data studio

Het resultaat

Over een periode van 18 maanden:

  • Aantal leads (mensen die een Suitcase bestellen) : +378% 
  • Halvering van de initiële Cost per Lead
Case - Suitcase
Hybrid Agency Team

Performance Audit

Op zoek naar een hoger online rendement?

Benieuwd of je vandaag het maximale resultaat uit je online inspanningen haalt? Laat onze experts je volledige digitale aanpak doorlichten en ontdek hoe er voor eenzelfde budget meer lead vergaring of meer verkoop mogelijk is.

Veelgestelde vragen

Hoe kan Hybrid me helpen?

Hybrid koppelt de juiste mensen aan jouw digitale projecten. Dankzij onze unieke aanpak kunnen onze klanten kort op de bal spelen, binnen je middelen en mét maximum resultaat.

Welke diensten biedt een online marketing bureau aan?

Hybrid helpt je op verschillende manieren: we creëren een digitale strategie op maat van jouw doelstellingen, zorgen voor trafiek en conversie, visualiseren en analyseren data, en bouwen websites die écht werken.

Hoe werkt de KMO-portefeuille voor online marketing advies?

Hybrid is geregistreerd dienstverlener van de KMO-portefeuille. Dat betekent dat KMO’s voor advies omtrent online marketing en digitale strategie aanspraak kunnen maken tot 30% terugbetaling op de kosten van deze diensten.