De 5 beste WordPress thema’s van 2022

Blog

De 5 beste WordPress thema’s van 2022

De 5 beste WordPress thema's van 2022
Web|Wordpress
|

Wil je binnenkort een WordPress website laten maken? Een cruciale stap in dat proces is het kiezen van een WordPress thema. Met meer dan 12.000 thema’s om uit te kiezen, is dat een behoorlijke klus.

Daarom zetten wij de top 5 thema’s in 2022 voor je op een rij!

Top 5 thema’s in 2022:

#1 BeTheme

Wil jij een thema waarmee je alle kanten op kan? Bekijk dan BeTheme. Dit thema heeft meer dan 650 voorgebouwde responsive websites voor je klaarliggen. Bovendien biedt het je alle designopties die je nodig hebt om een site te maken die helemaal naar smaak is.

WordPress theme - Be theme

#2 Avada

Een ander thema dat het goed doet in 2022 is Avada. Je bouwt je site op de manier die jij wilt. Alle opties staan voor je open zonder dat je codes hoeft in te voeren. Avada biedt je een drag and drop page builder, een responsive website en alle design tools van WooCommerce die je je maar kunt wensen. Avada heeft meer dan 450.000 klanten.

WordPress theme - Avada

#3 Flatsome

Flatsome biedt je alle mogelijkheden om je site volledig naar wens aan te passen. Bovendien navigeer je eenvoudig door alle opties dankzij de goed georganiseerde user interface. Trek voordeel van het eenvoudige gebruik van de drag and drop page builder en de SEO van het thema. Het biedt je alle ingrediënten om een succesvolle site te maken!

WordPress theme - Flatsome

#4 TheGem

TheGem doet zijn naam eer aan. Het is werkelijk een edelsteen onder de WordPress thema’s. Niet alleen biedt het de gebruiker meer dan 400 voorgebouwde websites die naar wens aan te passen zijn, maar het biedt je ook een snelle laadtijd – iets dat een absolute noodzaak is wanneer je je bezoeker langer op je pagina wilt houden. Aangezien er zoveel mogelijk is met TheGem is het uitermate geschikt voor diegenen die een professionele site willen (laten) bouwen.

WordPress theme - the Gem

#5 Total WordPress Theme

Met Total WordPress kun je een responsive website laten maken. Het thema beschikt over een groot template-assortiment dat je zal helpen gemakkelijk een template te vinden dat op jouw wensen aansluit. Het biedt je bovendien een uitgebreide WPBakery webbouwversie die je alle mogelijkheden geeft een lay-out te creëren die past bij je visie.

WordPress theme - Total

Welke thema verkiest Hybrid?

Als je een website bij Hybrid laat maken, kan je kiezen om je WordPress website volledig op maat te bouwen of te starten op basis van een aangekocht thema.

Ben je op zoek naar een kleine website met vaste content, dan kiezen we voor een thema waarbij we blokken hernemen om je verschillende pagina’s op te bouwen.

Onze voorkeur op basis van gebruiksgemak, ondersteuning en pagina elementen gaan naar de thema’s Avada en BeTheme.

Voor een voorbeeld van het BeTheme bij één van onze klanten kan een kijkje nemen op de waardebepaling website van Vermant.

Blog

Overige blogartikels

Verder lezen? Ontdekt meer over onze expertises in onderstaande blog artikels!