Sandy – Onze digital project manager met een passie voor dieren

Blog

Sandy – Onze digital project manager met een passie voor dieren

Sandy - Onze digital project manager met een passie voor dieren
Intern
|

Digital Project Manager = Veelzijdige Duizendpoot

Sandy is Digital Project Manager bij Hybrid. Een gevarieerde job die haar op het lijf geschreven is. Ze maakt de brug tussen de klanten en team Hybrid. Ze verzamelt de requirements van de klant en koppelt deze naar Hybrid’s development, design & marketing-team. Ze stelt een planning op en waakt erover dat alles voor de deadline opgeleverd wordt. Stopt het daar? Neen. Want ook na de oplevering van een project checkt ze of alles naar wens verlopen is, en of we eventueel nog met iets anders kunnen helpen.

Dit alles leunt ook aan bij haar opleiding. Eerst studeerde ze project- en eventmanagement waarbij haar office en organisatie skills goed van pas kwamen. Nadien is ze haar toenmalige passie voor webdesign achterna gegaan, en begon ze aan haar opleiding van multimedia design. Hier kreeg ze een mix van grafische & technische skills mee.

Wat van Sandy een unieke schakel in ons team maakt? Haar specialisatie! “Ik weet van veel onderwerpen iets, of toch voldoende om zaken te begrijpen.” Dat maakt van haar een veelzijdige duizendpoot, want vele kleintjes maken één groot! “Mijn specialisatie is dat ik er geen heb”, zo omschrijft ze het zelf.

Authenciteit, eerlijkheid en openheid

Sandy draagt authenticiteit, eerlijkheid en openheid hoog in het vaandel. Ze is gedreven en hecht belang aan zelfstandig werken: kijken wat er nodig is, en belangrijker nog, hoe je tot een oplossing kan komen. Ze gaat steeds tot het uiterste. Als ze een standpunt inneemt, laat ze dit niet zomaar los. Feedback kan je dus maar beter voorzichtig aanbrengen.

Haar voornaamste persoonlijke doelstelling is een facilitator zijn tussen klanten en het team, om te zorgen dat de doelstellingen en verwachtingen van iedereen dicht bij elkaar blijven. Verder wil ze zorgen dat de persoonlijke ontwikkeling voor iedereen binnen het team verder uitgebouwd wordt.

Crazy Cat Lady

Maar wat buiten Hybrid? In haar vrije tijd kunnen we haar momenteel terugvinden op de schoolbanken, ze is immers bezig met een opleiding hondeninstructeur en gedragstherapeute voor probleemgedrag bij kleine huisdieren. Ze heeft een enorme voorliefde voor dieren (en dan voornamelijk katten), ze omschrijft zichzelf niet voor niks als een “crazy cat lady”. Als ze niet achter haar cursussen zit, brengt ze graag tijd door met haar vrienden en vriendinnen, of zit ze lekker te Netflixen in de zetel.

Dynamiek en openheid binnen team Hybrid

Wat ze zo uniek vindt aan werken bij Hybrid? De geweldige dynamiek van communicatie tussen de collega’s. Je wordt zeer snel aangesproken of betrokken bij een project om je mening of kennis te delen. Bij Hybrid heerst een open cultuur, waar vragen stellen geen probleem is en collega’s zich kunnen ontwikkelen.

En oh ja, verder eten we ook (zo vaak mogelijk) elke middag samen. Samen met de maandelijkse drinks zorgt dit voor een fijne sfeer waar je eens gezellig kan bijbabbelen.

Wil jij, net als Sandy, je ook helemaal ontplooien in de wereld van de online marketing? Solliciteer dan snel, en misschien zit jij binnenkort mee met ons aan tafel!

Blog

Overige blogartikels

Verder lezen? Ontdekt meer over onze expertises in onderstaande blog artikels!