Werken bij Hybrid

Ik bleef op mijn honger zitten…

Al een dik jaar vroeg ik mij af welke kansen er op de arbeidsmarkt voor mij waren weggelegd op vlak van digitale marketing. Puur vanuit mijn interesse volgde ik enkele cursussen en behaalde ik een aantal certificaten. Toch bleef ik op mijn honger zitten…

Hybrid Agency Team

Werken bij Hybrid

…de start van mijn zoektocht

Al een dik jaar vroeg ik mij af welke kansen er op de arbeidsmarkt voor mij waren weggelegd op vlak van digitale marketing.

Bij mijn huidige en vorige werkgevers had ik tot op heden altijd het geluk gehad om te kunnen doorgroeien naar nieuwe en leuke uitdagingen binnen de domeinen marketing en trade marketing maar zonder het luikje digital dat alsmaar dominanter werd.

Puur vanuit mijn interesse volgde ik enkele cursussen en behaalde ik een aantal certificaten. Toch bleef ik op mijn honger zitten… ik wilde het vak gaan beheren en omzetten in de praktijk, met echte cases en echte klanten.

Hybrid Agency Team

Het verhaal van Kim

…de kans om mij om te scholen tot volwaardig digital marketeer!

Hybrid Agency Team

Na heel wat boeiende gesprekken met werkgevers die mijn potentieel wel zagen maar toch de nodige ervaring misten in digitaal besloot ik een cursus te volgen bij een overheidsinstantie met daaraan gekoppeld een stage.

Deze stage zou me een stap dichter brengen om praktijkervaring op te doen en zo gelanceerd te geraken in deze sector. Ook het vinden van een stageplaats verliep niet van een leien dakje omdat ik maar voor 3 weken financieel werd ondersteund.

Daarom trok ik mijn stoute schoenen aan en besliste enkele gespecialiseerde agentschappen aan te schrijven met de aparte vraag of ik als senior marketeer bij hen stage kon lopen, desnoods voor meer weken en dan gratis.

Alles had ik ervoor over de kans te krijgen om mij om te scholen tot een volwaardig digitaal marketeer. Na amper 2 sessies met Hybrid overtuigden ze me geen stage te lopen maar vast in dienst te treden en er hun Reboot Academy door te lopen.

…ik ben bijzonder tevreden!

Hybrid pakte dit heel vakkundig aan, stelde mij interessante vragen, deed mij dieper nadenken over mijn eigen antwoorden, en bood me nieuwe inzichten. Het werd voor mij een uiterst nuttige ervaring bij een werkgever die heel goed naar mij luisterde, met mij mee analyseerde, en mij zorgvuldig adviseerde.

Zo had ik dus verrassend snel een helder beeld over welk carrièrepad voor mij mogelijk was. En vooral, ook zij zagen mijn potentieel en waren mee bereid hierin te investeren.

Vandaag 9 maanden later ben ik dan ook bijzonder tevreden! Ik hoop tegen het einde van het jaar de eerste level van 3 behaald te hebben en ben dan perfect op koers om in 2022 af te zwaaien als senior T-shaped online marketeer.

Voor mij hoeft het feestje daar natuurlijk niet te eindigen, ik heb deze familie al zeer nauw in mijn hart gesloten :-)”

Hybrid Agency Team

Onze echte toegevoegde waarden?

Dat zijn de mensen die bij Hybrid werken

Stuk voor stuk gedreven T-shape marketeers met elk hun eigen expertise. We zetten onze teamleden op een hybride manier in om voor onze klanten het onderste uit de kan te halen.

Hybrid is dus in eerste instantie een ‘mensen-boîte’ waar ambitieuze, gepassioneerde experts werken aan de successen van onze klanten.

Hybrid Agency Team