Webdesign -en development
Webdesign & WordPress ontwikkeling – Groothandel Claessens

Case

Webdesign & WordPress ontwikkeling – Groothandel Claessens

Webdesign & Wordpress ontwikkeling - Groothandel Claessens

De klant

Groothandel Claessens in een leverancier van fruit en groenten in heel Vlaanderen en Brussel. Tevens heb je ook de mogelijkheid om producten zelf uit te kiezen door de Cash & Carry shop in Antwerpen te bezoeken.

De opdracht

De verouderde Magento webshop was toe aan vernieuwing. De opdracht bestond uit het adviseren en analyseren van de verschillende mogelijkheden van verschillende platformen op de markt. Alsook moest de website voortaan responsive zijn en gemakkelijk in gebruik voor de bestaande klanten.

Oplossing

Er werd besloten om de webshop te migreren naar Growzer en een standalone website te bouwen in WordPress. Grower, een horeca management platform, houdt zich bezig met de afhandeling van de producten. Daarnaast werden zowel wireframes, als een design op maat gemaakt om de nieuwe huisstijl van Groothandel Claessens vorm te geven.

Hybrid Agency Team

Performance Audit

Op zoek naar een hoger online rendement?

Benieuwd of je vandaag het maximale resultaat uit je online inspanningen haalt? Laat onze experts je volledige digitale aanpak doorlichten en ontdek hoe er voor eenzelfde budget meer lead vergaring of meer verkoop mogelijk is.

Veelgestelde vragen

Hoe kan Hybrid me helpen?

Hybrid koppelt de juiste mensen aan jouw digitale projecten. Dankzij onze unieke aanpak kunnen onze klanten kort op de bal spelen, binnen je middelen en mét maximum resultaat.

Welke diensten biedt een online marketing bureau aan?

Hybrid helpt je op verschillende manieren: we creëren een digitale strategie op maat van jouw doelstellingen, zorgen voor trafiek en conversie, visualiseren en analyseren data, en bouwen websites die écht werken.

Hoe werkt de KMO-portefeuille voor online marketing advies?

Hybrid is geregistreerd dienstverlener van de KMO-portefeuille. Dat betekent dat KMO’s voor advies omtrent online marketing en digitale strategie aanspraak kunnen maken tot 30% terugbetaling op de kosten van deze diensten.