Diego – Onze ondernemende joker

Blog

Diego – Onze ondernemende joker

Hybrid Agency
Intern
|

Zijn taak? Het maximale uit ons team halen

“Ervoor zorgen dat elke marketeer alles krijgt om het maximale uit zichzelf te halen…op een zo aangenaam mogelijke manier!” Zo omschrijft Diego zelf de essentie van zijn functie.

Als leading force stuurt Diego onze enthousiaste bende online marketeers aan richting Hybrid’s Holy Grail: zoveel mogelijk toegevoegde waarde creëren voor onze klanten.

Collega’s en klanten omschrijven hem als streng maar rechtvaardig… en als iemand die nooit rond de pot draait. Noem hem gerust dé joker die wij dagelijks inzetten om onze kwaliteit te garanderen.

Analytische ondernemersgeest 

Een jaar nadat Diego afstudeerde, waagde hij al de sprong naar het ondernemerschap. Met One Touch focuste hij zich initieel op het bouwen van websites voor bakkers, kappers en andere kleine zelfstandigen. Vanuit die activiteit richtte hij ook een succesvolle portaalsite op voor wellness.

Naast kennis van webdevelopment en conversie (wat telt echt voor de klant?) leerde hij zo omgaan met de successen en tegenslagen van ondernemen…en, waarschijnlijk de belangrijkste les, hoe een rendabel bedrijf op poten zetten.

Verschil in visie leidde na 5 jaar tot verkoop aan zijn vennoot. Als freelancer kwam hij daarna in contact met Hybrid. Na enkele voorzichtige dates, knoopten we een relatie aan en ondertussen wonen we gelukkig samen 🙂 Meer nog, hij bepaalt mee de koers die we bij Hybrid varen en is het kompas voor onze ambities!

Diego’s sterkste punt: dankzij zijn analytische geest hefbomen identificeren in functie van efficiëntie en maximalisatie. Zijn specialiteiten binnen online marketing zijn SEO, Paid & tracking. Door zijn developer achtergrond kan conversie optimalisatie door middel van AB tests mee aan die lijst worden toegevoegd.Sportieve bourgondiër

Werk is natuurlijk niet alles. In zijn vrije tijd staat hockey en hardlopen op het programma. Zijn persoonlijke doelstelling is om in 2020 weer een marathon te lopen.

Als tegengewicht voor sportieve Diego is er ook een bourgondisch kantje. Een van de beste manieren om te ontspannen? Koken. Groentjes snijden = hoofd leeg maken

Lachen bij het leren

Wat Hybrid zo’n toffe werkplek maakt? Een jonge dynamische groep die goesting heeft om te knallen, lachen en bij te leren. Dat geeft Diego energie! Ons kantoor in Antwerpen met voldoende ruimte, licht, top locatie en goede vibe maakt dit des te meer aangenamer.Zijn ambitie? 

Hybrid uitbouwen tot een top 5 agency!

Wil jij, net als Diego, je ook helemaal ontplooien in de wereld van de online marketing? Solliciteer dan snel, en misschien zit jij binnenkort mee met ons aan tafel!

Blog

Overige blogartikels

Verder lezen? Ontdekt meer over onze expertises in onderstaande blog artikels!