Maak kennis met Alexander, Performance Marketeer bij Hybrid

Blog

Maak kennis met Alexander, Performance Marketeer bij Hybrid

Maak kennis met Alexander, Performance Marketeer bij Hybrid
Intern
|

Performance Marketeer Alexander in a nutshell

Na zijn marketing-studie aan KdG in Antwerpen, kwam Alexander als stagiair terecht bij Hybrid. “Ik ben hier begonnen als junior online marketeer, en heb mezelf gaandeweg opgewerkt naar performance marketeer met focus op paid en data.” In de praktijk houdt Alexander zich dagelijks bezig met het opzetten, opvolgen en optimaliseren van paid campagnes. “Dit gaat van biedingen op het diepste niveau tot het uitrollen van volledige campagnes, steeds met oog op resultaat.” Verder bedenkt hij performance marketing strategieën en zorgt hij voor de set-up van data & tracking. Op termijn wil Alexander nog verder evolueren binnen ons bedrijf: “Op korte termijn wil ik mezelf ontplooien van performance marketeer tot Senior Online Marketing, waarbij ik bij de performance marketing als team leader fungeer. Naar de verdere toekomst toe hoop ik mezelf nog verder te ontwikkelen zodat ik steeds meer waarde kan blijven creëren voor onze klanten, het bedrijf en mijn collega’s.”

Een sociale diesel

Alexander kan je best samenvatten met de woorden ‘uitslapen’, ’films’, ‘muziek’, ‘dansen’, ‘bier’, ‘steak’, ‘vrienden’, ‘sociaal’, ‘koffie’ en ‘❤️ Antwerpen’. “Ik vind van mezelf dat ik makkelijk ben in de omgang en met iedereen goed overweg kan. Ik ben wel een diesel: soms even tijd nodig om op gang te komen, maar eens ik vertrokken ben ben ik niet meer te stoppen.” Wanneer Alexander niet op het Hybrid HQ vertoeft, spendeert hij het liefst tijd bij z’n vrienden, of languit in de zetel. Ook casual gamen, lekker eten en speciale bieren proeven behoren zeker tot de mogelijkheden. Niet onbelangrijk is ook zijn passie voor muziek. Zowel tijdens zijn privé-momenten en tijdens het werk hoor je steeds luide muziek door zijn koptelefoon knallen (iets wat de collega’s kunnen beamen). “Muziek vormt zeker een rode draad in mijn dagelijkse bezigheden. Een koptelefoon en Spotify, wat heeft een mens nog meer nodig?”

Collegiale duizendpoot

“Het fijne aan Hybrid is dat je er nooit alleen voor staat. Als je problemen hebt kan je altijd rekenen op je collega’s. Ze maken met plezier een plekje vrij in hun planning als je ergens hulp nodig hebt”. Ook de diversiteit van het takenpakket en de verantwoordelijkheid die je als werknemer in de Hybrid Family krijgt zijn belangrijk. Maar de toppers zijn volgens Alexander toch steeds de teambuildings zoals de maandelijkse drink. “Die zijn perfect om samen even bij te praten en nog hechter te worden als team.”

Heb je zin om, net als Alexander, lid te worden van de Hybrid-familie? Solliciteer dan snel en misschien ben je binnenkort onze nieuwe collega!

Blog

Overige blogartikels

Verder lezen? Ontdekt meer over onze expertises in onderstaande blog artikels!