Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass : “Marktplaatsen”

26 november @ 09:30 - 11:30

Gratis

Over de Masterclass

Bol, Zalando, Amazon, eBay… maar ook Decathlon, Kruidvat, INNO, La Redoute & Fnac.
Marktplaatsen zijn hot.

Cijfers van Becom geven aan dat brands die verkopen via hun eigen digitale kanalen in combinatie met Marktplaatsen hun reach drastisch verhogen.

Maar hoe ga je als brand of retailer nu best te werk? En zijn marktplaatsen überhaupt wel te overwegen in jouw digitale strategie? Iedereen is erover bezig en als je de marktplaatsen zelf mag geloven, ben je in een vingerknip online….maar is dit effectief zo? Wat zijn de valkuilen en verborgen kosten om deze sales kanalen te ontginnen?

Steven Van Den Ouweland, co-founder van Distrilink, neemt je in een interactieve sessie van 90 minuten mee doorheen de grootste uitdagingen en hoe je daar in de praktijk gepast mee kan omgaan.

Wat staat er op het programma?

  1. Strategische Overwegingen: Met welke essentiële factoren dien je rekening te houden voordat je je bedrijf op marktplaatsen lanceert?
  2. Integratie in je Organisatie: Hoe kan je online marktplaatsen (strategie, marketing etc) slim integreren in je huidige bedrijfsstructuur?
  3. Commercialiseren van je Product Online: Verkopen via een marktplaats is anders dan verkopen via je eigen kanalen. Hoe pak je online marketen en verkopen van je producten concreet aan?
  4. Do’s en Don’ts: Leer van de ervaring van anderen 😉 Aan de hand van praktijkcases geven we je mee wat je zeker wel en best niet doet!

 

Waarom mag je deze Masterclass echt niet missen?

Echter, de uitdagingen en verborgen kosten kunnen overweldigend zijn. Deze sessie biedt praktische inzichten en strategieën, gebaseerd op echte ervaringen en best practices, direct van de experts bij Distrilink. Of je nu pas begint of al een gevestigde online aanwezigheid hebt, deze inzichten zijn cruciaal voor je digitale succes.

Voor Wie?

Deze interactieve sessie is ideaal voor merkeigenaren, CMO’s, en digitale marketing professionals die overwegen om marktplaatsen te integreren in hun verkoopstrategieën.

Tijdstip

Deze infosessie vindt plaats op 26 november 2024 te Antwerpen. We voorzien ontvangst vanaf 9.00u – de sessie zelf start om 9.30u en duurt 1,5 uur + vragen. We schatten, afhankelijk van Q&A af te ronden tegen 11.30u.

Prijs

Voor bestaande klanten van Hybrid is deze masterclass gratis.

Voor nieuwe geïnteresseerden bedraagt het tarief € 50 ex btw per persoon.

Locatie

Hybrid kantoren, Mechelsesteenweg 203, Antwerpen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Marktplaatsen Masterclass
0,00
20 beschikbaar

Gegevens

Datum:
26 november
Tijd:
09:30 - 11:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Hybrid HQ
Mechelsesteenweg 203-B
Antwerpen, Antwerpen 2018 Belgium
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Hybrid