We bundelen de inzichten van meer dan 100 audits en klantcases in 1 voormiddag vol concrete tips en inzichten specifiek voor de retailer! 

Actief in retail?

Marketeer of ondernemer? 

Ga voor een hoger retail rendement en schrijf je gratis in. 

Beperkte plaatsen  
Onze Sprekers

AGENDA

09.30 u

Ontvangst met koffie 

10.00 u

10 concrete verbeterpunten voor meer online rendement

11.00u

Transformatie van omnichannel naar omni-connected retail

DE LOCATIE

Hybrid office - Koetshuis

Sterstraat 32, 2018 Antwerpen

© Copyright 2020 Hybrid

Modero koetshuis 
Aan de achterkant van ons gloednieuw kantoor.

Sterstraat 32, 2018 Antwerpen

11.45U

Networking met broodjeslunch

Schrijf je nu in voor deze gratis interactieve Knowledge Session op 20/02/2020

 

Hybrid

Mechelsesteenweg 203
2018 Antwerpen
+32 3 201 14 06
hello@hybridagency.be

10.45U

Pauze

Diego Llera
Hybrid Agency

Bekijk Bio

Klaar om 2020 met 
voorsprong aan 
te vatten?

Donderdag 20 februari 2020  

9u30 -12u 

Peter De Ranter is als oprichter van IT-bedrijf Prosteps sinds 1999 actief in de retailsector. Prosteps heeft heel wat pionierswerk verricht inzake online en offline winkelbeheer. Zo ontwikkelde zij enkel jaren geleden de software Tilroy die de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën bundelt.

10 ultieme verbeterpunten voor meer rendement

Als retailer moet je vandaag actief zijn via meerdere kanalen. Deze omnichannel aanpak is hét olympisch minimum om te overleven. Een maximaal rendement ga je echter halen uit een omniconnected aanpak. De maximale connectie met de consument zal in 2020 het verschil maken. Hoe pas je dit toe in de praktijk en hoe zet je de stap van omnichannel naar omniconnected?

We namen het afgelopen jaar de online inspanningen van meer dan 100 bedrijven onder de loep via onze Digital Performance Audit. Tracking, Paid advertising, SEO, Social,... alle digitale kanalen die impact hebben op resultaat komen daarbij aan bod. Wat bleek? We zien dezelfde verbeterpunten steeds opnieuw opduiken. Benieuwd of ze ook bij jouw bedrijf van toepassing zijn? 

Diego is Head of Performance bij Hybrid. Samen met zijn team online marketeers staat hij in voor de digitale performance van elke Hybrid klant. Diepte analyse en audits zijn voor hem dagelijkse kost. En met succes... winnaar van de UMA Data Driven Young Marketeer. Gastdocent op AP en KDG. 

Wie is Hybrid: een team van digitale experts die via een flexibele TaaS aanpak retailers in de Benelux ondersteunen in hun ongoing journey naar een hoger digitaal rendement. Hybrids teams op maat begeleiden je van strategie tot executie. Expertise bij uitstek? Leadgeneration en e-commerce. Het doel? Meer leads, meer verkoop en groei realiseren voor onze partners. 

Wie is Tilroy: Tilroy is specialist in online kassa- & e-commerce software voor winkels en groothandels uit de non-foodsector. De omnichannel oplossingen van Tilroy bieden retailers en wholesalers de mogelijkheid om hun klanten zowel offline als online een moderne en geïntegreerde service te bieden.

Tilroy

Dijkstraat 6 
2630 Aartselaar
+32 3 820 17 56
info@tilroy.com

Peter De Ranter
Tilroy

Bekijk Bio

Transformatie van omnichannel naar omni-connected retail

Bekijk hier de aftermovie van de vorige editie!