Web Development

Wij bouwen websites die echt werken!

Het webontwikkelingsteam van Hybrid gebruikt de nieuwste goedgekeurde normen en frameworks om ervoor te zorgen dat jouw website is gebouwd voor snelheid en betrouwbaarheid. Onze interne ontwikkelaars werken nauw samen met het UI design team om ervoor te zorgen dat de hele gebruikerservaring soepel verlopen.

Een webtechnologie kiezen

Afhankelijk van de doelen en doelstellingen van je website, kan het webontwikkelingsteam van Hybrid verschillende open-sourceplatforms, frameworks en contentmanagementsystemen aanbevelen die het beste aan jouw eisen voldoen. We werken net zo graag met WordPress als we complexe webapplicaties op maat bouwen met behulp van het Laravel-framework.

Web development - laptop

WordPress development

Een WordPress website laten bouwen is de perfecte weboplossing voor alle type bedrijven! WordPress heeft een gemakkelijk gebruikersinterface wat betekent dat je eenvoudig nieuwe pagina’s kunnen toevoegen, blogberichten kunnen beheren, producten, afbeeldingen en meer kan toevoegen zonder code in te voeren of te kennen.

Laravel development

Onze developers gebruiken Laravel als PHP-framework voor de ontwikkeling voor de complexe webtoepassingen. Laravel biedt schaalbare oplossingen en heeft een enorme community van ontwikkelaars. Laravel wordt door de ontwikkelaarsgemeenschap beschouwd als het beste PHP-framework op momenteel de markt. Het biedt snellere ontwikkeling, uitbreiding en installatie in vergelijking met andere frameworks.

Front-end webontwikkeling

Het webontwikkelingsteam gebruikt responsieve frameworks zoals Bootstrap om ervoor te zorgen dat jouw website correct wordt weergegeven op alle mediatypen, inclusief moderne smartphones en tablets. Heb je nood aan extra handen om de frontend van jouw website op punt te krijgen, ben je bij ons ook aan het juiste adres!

Website bouwen

Hoe lang het duurt om een ​​website te bouwen?

Je hebt besloten om een ​​website te bouwen om je online aanwezigheid te vergroten. Of je hebt er al een, maar die is verouderd, omdat de technologie snel vooruit gaat.

Je vraagt je uiteraard af, hoe lang het duurt het om een nieuwe website te bouwen en te lanceren?

Hybrid event foto

Contacteer ons

Meer weten over hoe wij je kunnen adviseren bij de ontwikkeling van je nieuwe website?