Laravel custom development

Het schoentje past niet voor iedereen…

… daarom beschikken wij ook over een ontwikkelingsteam dat je website volgens jouw specifieke noden en wensen kan bouwen! Of een bestaande site al in gebruik is en extra functionaliteit nodig heeft of je een nieuwe website wilt bouwen, wij hebben de tools die je nodig hebt om jouw online potentieel te benutten.

Ons ervaren team van experten werkt samen met je aan het ontwerpen en ontwikkelen van een website afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen en volgens de laatste best practices binnen de sector. Onze experts zorgen er bovendien voor dat je website zoekmachine vriendelijk is en een geweldige gebruikerservaring op alle niveaus biedt.

We willen je niet bombarderen met acroniemen, maar ons technische team is sterk in hun vak. We houden van open source-technologieën en de Linux / Apache / PHP / MySQL-stack is ons favoriete wapen! Het framework Laravel waarmee we werken wordt trouwens beschouwd als het beste PHP-framework op de markt!

Waarom een Laravel website?

Laravel wordt door de ontwikkelaarsgemeenschap beschouwd als het beste PHP-framework op momenteel de markt. Het biedt snellere ontwikkeling, uitbreiding en installatie in vergelijking met andere frameworks. Laravel biedt schaalbare oplossingen en heeft een enorme community van ontwikkelaars. Laravel is ook het platform van de toekomst, naarmate je bedrijf groeit en de benodigdheden veranderen, is jouw website met Laravel het best geplaatst om te groeien en aan te passen.

Voordelen Laravel

Beste PHP-framework momenteel op de markt
Snelle ontwikkeling, uitbreiding en installatie
Schaalbare oplossing
Voortdurend verder ontwikkeld

Web development - laptop

Hoe bouwt Hybrid een website die jouw groei ondersteunt?

Onze aanpak voor een geslaagde website

1. Voorstudie en analyse

Op basis van een eerste intakegesprek, gaan we aan de slag om het project in kaart te brengen. Hiervoor werken we samen om alle doelstellingen (KPI’s) in kaart te brengen en bekijken we hoe de website deze KPI’s technisch en functioneel kan realiseren. Alsook voeren we een performance audit uit, waarbij we advies geven over de juiste content, de belangrijkste zoekwoorden en de concurrentie analyseren.

2. UX design advies en content

Bij UX design ligt de focus op het schetsen van de toekomstige website zodat je een goed idee krijgt over hoe bezoekers zullen navigeren doorheen de site. Tijdens deze fase wordt bekeken welke inhoud (teksten, foto’s) nodig zijn en hoe we de bezoeker hierdoor kunnen laten converteren.

3. Professioneel web design

Met kleuren, typografie , knopvormen en grafische afbeeldingen zal het eindresultaat worden weergegeven. Voor je Laravel website gaan we het UX design volledig uitwerken voor elke pagina volgens de gewenste look en feel, zoals de bestaande huisstijl.

4. Web Development

Rekening houdend met het UX design en het UI design, gaan we aan de slag om jouw website te bouwen in Laravel. We werken samen om een ​​systeem te ontwikkelen dat je gemakkelijk kan gebruiken en onderhouden. Heb je nood aan een koppeling met een boekhoudpakket of ander CRM-tool, wil je aan de slag met marketing automation? Geen probleem! Wij hebben de expertise om te koppelen met tools van verschillende leveranciers.

5. Testen

Alvorens de website live te plaatsen, zal er intern nog een extra kwaliteitscheck gebeuren. In deze fase kijken worden laadsnelheid, compressie, browser compatibiliteit alsook eventuele bugs nog een laatste keer nagekeken met oog op verdere website optimalisatie.

6. Online Marketing

Om de ranking in Google te behouden, zullen we de URL’s van de oude site toewijzen aan de URL’s voor de nieuwe site. Daarbij zorgen we een SEO optimalisatie en krijg je toegang tot je eigen Google Datastudio om doelstellingen en trafiek op de website mee op te volgen. Op deze manier kan je ook in de toekomst de online strategie blijven optimaliseren aan de hand van gemeten resultaten.

7. Oplevering

Nu alles grondig getest is, worden alle bestanden overgebracht naar de hosting-server. Heb je zelf nog geen hosting, dan kan je bij onze partner Combell een geschikt hosting pakket afsluiten. Zodra je akkoord geeft, zal de website live gezet worden. Bovendien krijg je de mogelijkheid om feedback over het verloop van het traject terug te koppelen in een finale sign-off meeting.

8. Support en onderhoud

Na de release zal de applicatie nog van dichtbij opgevolgd worden. Het updaten van Laravel en haar packages is cruciaal om compatibel te blijven met de nieuwste technologieën en wordt door ons team van experten nauwlettend opgevolgd en uitgevoerd via een gepaste SLA.

Waarom Hybrid Agency?

In onze persoonlijke aanpak, gaan wij gaan samen aan de slag om het maximale resultaat uit jouw online aanwezigheid te realiseren.

Wij koppelen steevast de juiste mensen aan jouw digitale project. Zij werken volgens een agile aanpak: ze leveren snel op en passen continu aan op basis van nieuwe inzichten en veranderende noden.

Zo hoef je nooit lang te wachten op sterke, doelgerichte oplossingen.

Website bouwen

Recente blogartikels

De voordelen van WordPress

Web trends van 2020

5 redenen waarom je je website door een webbureau ontwikkelt

Ontwikkelaars vind je in overvloed. Net zoals gebruiksvriendelijke website platformen. Via opensource platformen als WordPress en Drupal en licentie tools als Shopify of Moto CMS zijn…

Hybrid event foto

Contacteer ons

Meer weten over hoe wij je kunnen adviseren bij de ontwikkeling van je nieuwe website?